Sari la conținut

Postări Recomandate

sunt convins ca multi si-ar dori un 1,5 Dci 110 CP full la pretul de 15000 eur. Dar sa ne-ntrebam e acela un pret corect?

Chestia asta cu "pretul corect" e destul de subiectiva si depinde de foarte multi factori, insa eu as pune pariu ca daca maine ar apare un concurent pt Duster, Dacia - Renault ar reduce preturile cu cel putin 2000 eur si n-ar fi in pierdere ( ase vedea preturile din Ungaria sau promotia de 1300 eur de azi de pe emag).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Felicitari pentru decizia luata! Important este ca tu sa fii fericit. Daca tu esti fericit inseamna ca decizia luata a fost cea potrivita. In alta ordine de idei, felicitari tuturor posesorilor de du

Cunoastem acest sentiment si ne bucuram de el dar asta nu inseamna sa atacam persoana care s-a plans de niste defectiuni. Daca bert 794 nu a avut decat bucurii cu dacia e un fapt pozitiv si, sincer, m

de la un inginer francez - Honeywell Garrett unde am lucrat o perioada, stiu ca turbinele trebuie exploatate in regim de tiuratie, altfel se defecteaza. Mie mi s-a reprosat deseori ca merg in regim

E clar ca e prea scump....in Romania.Francezii ne cam iau de fraieri.Eu unul m-am hotarit.In mod clar nu cumpar din Romania.Daca am posibilitatea sa o iau din alta parte bine, daca nu asta e....

http://autoindustry....0-polonia-21010

tsilviu si timekruzer cam au dreptate cu cei 2000 Euro daca ne uitam in tabel.Cam ala ar fi pretul corect pentru Romania...

Link spre post

Niciodata n-o sa vedeti reduceri la ce se vinde bine...

In cel mai rau caz o sa mareasca preturile din "ratiuni" comerciale cum deja au facut-o prin 2011 adaugand la pret fct de echipare pana la 1000 si ceva de euroi.Ca sa nu mai vb de accesoriile din catalog...

Link spre post

care a-ti luat duster si nu va place sau nu sunteti multumit de ea puteti sa o vindeti si va luati avion.de la inceput denumirea de ,,o masina ieftina de calitate slaba,, este gresit,trebuia ceva de genul ,,masina mea ieftina si slaba,,.

in momentul cand pui o astfel de denumire la topic inseamna ca ai testat cateva zeci de duster pe cateva luni....ma intelegi...si toate au avut probleme.

si in alta ordine de idei nu exista masina perfecta ma refer la acest segment,se intampla si la case mult mai mari...

@ adutzule , pari cam ofuscat cind cineva are o parere negativa vs. de Duster, de ce?
Link spre post

@ adutzule , pari cam ofuscat cind cineva are o parere negativa vs. de Duster, de ce?

sau poate cumperi tu toate dusterele si astfel, vei putea multumi propietarii marcii Dacia -Renault, si ... asta e , nu ? , eu cred ca mult mai de bun simt ar fi sa nu mai fim atit de pro -dusteristi, nu de alta, dar asa am procedat in istorie si cu altii ..., si s-a vazut , nu ne-a ajutat cu nimic , ca sa nu zic mai mult..., ce dreacu om fi asa de .... fra...ri.., eu unul m-am cam saturat de asta..
Link spre post

sau poate cumperi tu toate dusterele si astfel, vei putea multumi propietarii marcii Dacia -Renault, si ... asta e , nu ? , eu cred ca mult mai de bun simt ar fi sa nu mai fim atit de pro -dusteristi, nu de alta, dar asa am procedat in istorie si cu altii ..., si s-a vazut , nu ne-a ajutat cu nimic , ca sa nu zic mai mult..., ce dreacu om fi asa de .... fra...ri.., eu unul m-am cam saturat de asta..

ca de-aia costa dusterelu aproape doujdemii de euroi , ca avem destui avizi de off-road pe dealu din spatele casii, iar jmecherasii din spatele brandului au profitat din plin de asta..
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...