Sari la conținut

Proiectoare offroad Dacia Duster - de care, cum,montaj?

Postări Recomandate

Nu stiu ce sa zic... Bara aia e dintr-un plastic foarte maleabil. Proiectoarele nu sunt tocmai foarte usoare. De la trepediatii, viteza mare, frane puternice.. se vor misca ~1cm fata spate si s-ar putea sa forteze zona aia de plastic si sa se crape bara!. Gandeste-te ca la un impact usor, daca le prinzi doar de bara, zboara de acolo minim 50m...

Eu as cauta ceva sub bara de care sa le prind, sau as adauga ceva armatura... Parerea mea...

Locul de care spun nu-i aşa sensibil. Iar proiectoarele au venit în pachet cu şaibe din metal şi plastic de diferite dimensiuni. Garantat nu se vor mişca.

Alt loc, sub bară, este bullbar-ul. Dar cu cât le pun mai jos, cu atât pierd din distanța de focalizare. Ca să nu mai spun că la zăpezi mai mari, câini, pietre...sunt primele luate-n şut.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 112
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am pus si eu niste proiectoare pe plafon. Sunt demontabile ca sa nu ma plimb cu ele prin oras sau sa am de dat explicatii pe sosea. Le pun doar in padure.  

Pentru ca a fost cuminte la revizie, a mai primit 2 proiectoare pe plafon, langa celelate. Lumineaza cam asa:      

Asta e utilajul (plus butonul si firele, cumparate separat) .. Am pus pozele de pe ebay ca sa nu astept pana diseara sa le fotografiez. "E" identice     PS ..Acu, ca sa recunosc cinstit, nu le-

Posted Images

Eu am instalat 2 flood pe lateral si unul spot pe centru pe barele transversale.

Sunt aparate pe de-o parte si bat foarte bine de sus pe de alta.

Păi da, dar am spus că am cutia de bagaje pe bare şi...oha spațiu.

Link spre post

Cum adică?! :))

M-am exprimat eu aiurea :))) Daca nu pun ori 2 ori 4 rotunde nu pun alte modele de proiectoare.Cu 4 e mai greu,esti luat in colimator de militie!

Link spre post

@ Delu, la PH2 (fiind mai sus pozitionate barile) e posibil sa ramana loc sub bara transversala fata pt proiectoare alungite si nu prea late, cum are @ luciango (si sa poti monta si portbagajul fara probleme) - eu asa intentionez sa procedez... dar nu am nicicum vreme de ele, si nu mi-s urgente la ora asta

Insa daca tu ti-ai luat deja Wessem alea nu cred ca ar avea loc... oricum eu unul am aceeasi parere ca si @ huskyuk - nu stiu daca bara de plastic face fata - poate n-ar strica sa te gandesti la ceva prindere mai ranforsata (brida / platbanda), care sa fie legata de alte elemente de caroserie cumva... poate iti poti face la comanda ceva pe la vreun meșter.

Link spre post

@ Delu, la PH2 (fiind mai sus pozitionate barile) e posibil sa ramana loc sub bara transversala fata pt proiectoare alungite si nu prea late, cum are @ luciango (si sa poti monta si portbagajul fara probleme) - eu asa intentionez sa procedez... dar nu am nicicum vreme de ele, si nu mi-s urgente la ora asta

Insa daca tu ti-ai luat deja Wessem alea nu cred ca ar avea loc... oricum eu unul am aceeasi parere ca si @ huskyuk - nu stiu daca bara de plastic face fata - poate n-ar strica sa te gandesti la ceva prindere mai ranforsata (brida / platbanda), care sa fie legata de alte elemente de caroserie cumva... poate iti poti face la comanda ceva pe la vreun meșter.

Am încercat, nu merg sub barele transversale, nu încap. O ranforsez eu de-i sar fulgii! :))

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...