Sari la conținut

Postări Recomandate

Tavita este buna in principiu numai sa-ti gasesti una care sa aiba si ceva antiderapant. Altfel o sa ti se plimbe lucrurile prin portbagaj. Asa am patit eu cand aveam tavita originala si am pus vreo doua plasse in portbagaj si tot drumul pana la miercurea ciuc am auzit numai plasele alea cum se zbateau sa scape :). De atunci folosesc varianta mai simpla si anume o patura pe care o desfac daca duc ceva mai murdar. Parca nu aluneca asa tare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 86
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

nu cred ca intoarcerea anvelopei este recomandata, pentru ca profilul la anvelopele continental M+S cu care este echipat dusterul 4X4 este asimetric ....

multumesc frumos, Daniel:)

Posted Images

• 1 month later...

Duster negru am si eu, aceeasi echipare ca si al lui magyari, adus din Germania. Comportament rutier impecabil, imi place cum se sta pe scaunele imbracate in piele (mult mai bine decat pe Logan), servodirectia usoara, motor cam zgomotos, sprintena, consum mixt 6,7%. Trebuie sa-i cumpar rulou/tableta portbagaj deoarece a venit fara, cotiera si covorase dedicate. In pragul iernii ii voi monta incalzire in scaune. Si poate a doua plafoniera pentru locurile din spate, priza in portbagaj, plase ancorare bagaje, senzori de parcare. Imi place tare mult masinuta asta, musai detergent cu ceara la spalare altfel se depune praful pe ea instantaneu. Ce trasee/intalniri se mai organizeaza de catre membrii forumului?

Link spre post

Duster negru am si eu, aceeasi echipare ca si al lui magyari, adus din Germania. Comportament rutier impecabil, imi place cum se sta pe scaunele imbracate in piele (mult mai bine decat pe Logan), servodirectia usoara, motor cam zgomotos, sprintena, consum mixt 6,7%. Trebuie sa-i cumpar rulou/tableta portbagaj deoarece a venit fara, cotiera si covorase dedicate. In pragul iernii ii voi monta incalzire in scaune. Si poate a doua plafoniera pentru locurile din spate, priza in portbagaj, plase ancorare bagaje, senzori de parcare. Imi place tare mult masinuta asta, musai detergent cu ceara la spalare altfel se depune praful pe ea instantaneu. Ce trasee/intalniri se mai organizeaza de catre membrii forumului?

la multi kilometri
Link spre post

referitor la consum, am mers vara trecuta cu un DD(nu Dan Diaconescu, ci Duster Diesel), cu aer conditionat dat la maxim, undeva intr-un parc de eoliene, mers destul de sport, la modul ca pe drum ingust si pietruit mergeam 80-90, nu eram eu la volan, iar esp-ul lucra de zor sa tina masina pe curbe, iar dupa 30 de km au scazut 3 linute. nu mi s-a parut normal. cu Dusterul de acum, totul e ok, la modul ca nu ne uitam la consum pt ca motorina e de la firma:))

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...