Sari la conținut

Postări Recomandate

Mi-a venit si tableta de portbagaj (poz. 1 din poza). Din pacate nu se potriveste. Este putin prea ingusta. M-am intalnit cu Adailton, pe al lui se potriveste perfect. Al lui este 4x2, al meu 4x4. Aveti cumva idee daca dimensiunea la tableta asta difera in functie de 4x4, 4x2 ? Sau am eu o anomalie la Dusterul meu ?!

post-2300-0-06297800-1366097268_thumb.png

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 86
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

nu cred ca intoarcerea anvelopei este recomandata, pentru ca profilul la anvelopele continental M+S cu care este echipat dusterul 4X4 este asimetric ....

multumesc frumos, Daniel:)

Posted Images

Hmm..... maine ma duc la revizie, la reprezentanta. Ii voi ruga sa vedem daca nu cumva...... Oricum intre timp am identificat o solutie pentru problema mea.

In alta ordine de idei, am vazut ca la Duster destul de greu se poate scoate acel "covoras" (sa nu zic bucata de lemn :) ) care e deasupra rotii de rezerva. Adica in cazul in care o murdaresc cu ceva, pana o scot, am toate sansele sa murdaresc si mai mult, restul masinii. Solutia mi se pare acea tavita de portbagaj. Cati dintre voi au asa ceva ? Merita ? Cam la ce pret se invart ? Sunt modele mai bune, altele mai slabute ?

Link spre post

Sunt la supermarket tăviţe de 90×100 cm ce se potrivesc şi au şi marginea înălţată. Este drept că nu se mulează pe toate formele portbagajului, însă nici preţul nu este mare (cca. 50 lei per bucată). De trei ani folosesc una, şi poate o voi schimba în viitorul apropiat…

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...