Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Apropo de reclame...mie imi apar o sumedenie de reclame in italiana cu gagici de tot soiul...exemplu:"Miss Lamborghini, la sexy ereditiera tutta curve","Thais, la velina! Sexy "presidentessa" del Palermo" sau "Genie Bouchard, Serena e Wozniacki: che servizio!"...tampenii de la SKY sport sau mai sunt vrajelile cu minute multe spre romania a alora de la Wind Italia!

PS.Taxa de membru si plata sa fie facuta cu sms-ul!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si apropo,daca vreau sa montez un carlig de remorcare,trebuie sa o fac inainte sau o pot face linistit dupa ce inscriu masina?Intreb pentru ca la astia am inteles ce se trece in talon!

am carlig dar nu este trecut in talon.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...