Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

compania la care am asigurare RCA intra in faliment

Stii ceva ce nu stim noi astialalti?

Nu ar fi frumos sa dai un heads-up (poate or mai fi si altii la asiguratorul care intra in faliment si inca nu stiu)? :P

Sau te refereai la Astra?

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din ce tin eu minte sunt 4 companii care au probleme: Astra Asigurari, Carpatica, Euroins si City Insurance.

Dar polita RCA emisa este valabila pana la data expirarii ei. "Probleme" vor avea cei pe care ii vei lovi sau care vor trebui sa foloseasca polita ta RCA. Si ca sa raspund punctual la intrebarile tale:

1. Nu. Tu nu ai de urmat nici o procedura suplimentara.

2. Da

3. Nu. Daca inchei amiabila nu ai nici o procedura suplimentara.

• Like 1
Link spre post

Astra e declarata in faliment si parca am citit si de Carpatica. Euroins nu-mi amintesc decat ca sunt rau platnici, iar City Ins. e sub supraveghere.

Link spre post

Am primit raspuns de la Fondul de Garantare a Asiguratilor

"Polita ramane valabila, iar in cazul unui accident pagubitul trebuie sa se adreseze la noi"

Astra este in faliment

Carpatica este in procedura de rezolutie

Euroins si City Insurance sunt in procedura de redresare financiara

Intentionez in viitorul foarte apropiat sa cumpar o polita rca si prima optiune este Carpatica, din motive financiare. A doua optiune in ordinea crescatoare a pretului este Omniasig care implica un cost cu aproximativ 20% mai ridicat. Am vorbit cu un agent care mi-a spus ca sunt sanse reale ca si Carpatica sa intre in faliment in cateva luni. Din aceste motive am intrebat. Am vrut sa aflu si alte pareri.

Editat de abc
Link spre post

in ce fel de locatii se pot monta bandouri pt duster? (tinichigerii, service-uri auto, ateliere de infolieri etc)

sunt din Constanta si ma intereseaza sa-mi montez bandouri si nu am habar la ce porti sa bat :)

astept niste sfaturi

multumesc!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...