Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

au si cocalarii rolul lor... dovedesc cat de mult le place unora sa se bage in seama doar ca sa isi vada gandurile scrise pe un forum sau comment. nu au condus in viata lor un Duster dar isi dau cu parerea! deci, sa spuna ce vor si cine stie, poate odata un cocalar din astia o sa fie ajutat sa iasa cu bengoasa lui SH din namol tocmai de un Duster! ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Salutare.

Vin acum si va postez aici 2 link-uri cu Track-urile pentru IND 5

Sunt 2 deoarece, primul a fost ideea care-ar fi trebuit sa fie pentru IND5 dar, datorita conditiilor meteo a fost modificat si scurtat.

Traseul in format electronic a fost realizat cu gps-ul si cu un soft denumit GPS Essentials (asta pentru cine doreste sa isi inregistreze traseele pe unde s-a plimbat si poate le furnizeaza mai departe)

Traseul Initial:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=216490891574106752088.0004df9347a434db4d265

Traseul Final:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=216490891574106752088.0004df9354660dc1ea12b

Nu am reusit sa incarc fisierele in format KML pentru a putea fi mai vizibile (in Google Earth). Cine le doreste... dati un PM si se rezolva!

Link spre post
  • 2 months later...

Vin acum... dupa 3 luni de la desfarurarea evenimentului si adresez cateva intrebari participantilor...:

1. V-a placut?

2. Cum ati regasit masina dupa acest eveniment?

3. Ati descoperit ceva defectiuni la masina, dupa acest eveniment (defectiuni ce puteau fi cauzate de eveniment)? (aici face exceptie @georgechinezu, stie el din ce motiv!)

4. V-ati mai incumeta la o astfel de iesire?

5. Pentru anotimpul de vara, va mai doriti o desfasurare asemanatoare a evenimentului?

Link spre post

Vin acum... dupa 3 luni de la desfarurarea evenimentului si adresez cateva intrebari participantilor...:

1. V-a placut?

3. Ati descoperit ceva defectiuni la masina, dupa acest eveniment (defectiuni ce puteau fi cauzate de eveniment)? (aici face exceptie @georgechinezu, stie el din ce motiv!)

5. Pentru anotimpul de vara, va mai doriti o desfasurare asemanatoare a evenimentului?

1. Da, foarte mult!

2. + 3. In afara de bara fata avariata din alta cauza, si nu din cauza evenimentului propriu-zis, masina nu a suferit nicio alta stricaciune.

4. DA!

5. Da, dar e cam greu sa ne strangem cat mai multi din cauza concediilor.

Link spre post

1. V-a placut?

1. Da, Foarte antrenanta iesirea :)

2. Inca functionala :))

3. Doar o indoitura la carcasa de la filtrul de particule, in rest totul intreg.

4. Oricand.

5. De ce nu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...