Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Salutare @adailton.

Incerc sa raspund eu in calitate de organizator al traseului de la Zetea.

Aceste intalniri sunt deschise tuturor participantilor fie ca sunt 4x2, 4x4, diesel sau benzina.

Speranta noastra a fost ca, odata cu acest eveniment sa incepem sa trecem peste numarul de 30 masini. Dar daca nu au vrut/dorit/putut sa vina mai multi... nu avem ce sa facem!

Pana acum a mai participat la IND un 4x2 (venit tocmai de la Timisoara). Dar... Catalin si-a vandut masina si acesta e motivul pt care n-a mai venit!

Eu, sincer, dupa vremea care a fost vineri n-am mai vrut sa bag nici macar Standard-ul pe traseu dara-mi-te 4x2. Dar, intr-un final, impreuna cu ceilalti organizatori am luat decizia sa mergem cu totii sus. Vineri noaptea am modificat traseul si l-am scurtat cu 12 km lasand, totusi, si cateva zone mai dificile.

Din pacate in acea zona traseul este 99% pe noroi (daca ploua) sau praf (daca nu ploua) ceea ce n-ar fi fost nici o problema nici pentru 4x2. Intamplarea a facut ca a plouat bine cateva zile si ne-a muiat bine de tot "asfaltul".

Echipa organizatorica este formata doar din membrii Asociatia Club Duster si nu este foarte mare. Noi ne-am angajat ca facem evenimentele pentru cei doresc/vor/pot sa vina dintre membrii foumduster.ro. Acesta este si motivul pentru care noi nici nu participam la concursuri si nici nu castigam nimic!

Singurul CASTIG pe care eu l-am avut a fost faptul ca am simtit bucurie, satisfactie si placere din partea multor participanti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Salutare @adailton.

Incerc sa raspund eu in calitate de organizator al traseului de la Zetea.

Aceste intalniri sunt deschise tuturor participantilor fie ca sunt 4x2, 4x4, diesel sau benzina.

Speranta noastra a fost ca, odata cu acest eveniment sa incepem sa trecem peste numarul de 30 masini. Dar daca nu au vrut/dorit/putut sa vina mai multi... nu avem ce sa facem!

Pana acum a mai participat la IND un 4x2 (venit tocmai de la Timisoara). Dar... Catalin si-a vandut masina si acesta e motivul pt care n-a mai venit!

Eu, sincer, dupa vremea care a fost vineri n-am mai vrut sa bag nici macar Standard-ul pe traseu dara-mi-te 4x2. Dar, intr-un final, impreuna cu ceilalti organizatori am luat decizia sa mergem cu totii sus. Vineri noaptea am modificat traseul si l-am scurtat cu 12 km lasand, totusi, si cateva zone mai dificile.

Din pacate in acea zona traseul este 99% pe noroi (daca ploua) sau praf (daca nu ploua) ceea ce n-ar fi fost nici o problema nici pentru 4x2. Intamplarea a facut ca a plouat bine cateva zile si ne-a muiat bine de tot "asfaltul".

Echipa organizatorica este formata doar din membrii Asociatia Club Duster si nu este foarte mare. Noi ne-am angajat ca facem evenimentele pentru cei doresc/vor/pot sa vina dintre membrii foumduster.ro. Acesta este si motivul pentru care noi nici nu participam la concursuri si nici nu castigam nimic!

Singurul CASTIG pe care eu l-am avut a fost faptul ca am simtit bucurie, satisfactie si placere din partea multor participanti.

Daniel, traseul a fost oricum peste asteptari ca frumusete. Eu nu m-am plans de greutatea lui. Tot ce am propus eu mai sus, nu deriva din greutatea traseului. E doar o simpla propunere. Sa incercam sa atragem si 4x2

Ceea ce am vrut sa zic e, de fapt un feed-back...eu propun pentru varietate sa incercam sa atragem si posesori de 4x2 si eventual un traseu special pentru aceasta categorie-inca odata: nu ca as fi avut eu nevoie de un traseu special, sambata.

Am avut o echipa traznet!

Link spre post

Tinem seama pe viitor de aceasta si fct de cati vor fi pe 4x2 la urmatoarele editii se face separat un concurs asa cum am avut in intentie si un concurs pt fete care nu s-a mai tinut din motive obiective duminica...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...