Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Am filmat cu doua telefoane, iphone 4S si lg L9, nu stiu sa-ti spun care din ele au stabilizator dar sigur cand am urcat pe youtube am bifat stabilizare imagini. ;-)

Chinul cel mai mare a fost sa "stabilizez" suportul de telefon :drool:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:)

@ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina voastra ca a plouat de numa de 2 saptamani. Dar sincer, daca nu era atat noroi, nu ar fi fost asa challanging traseul. Pe uscat ar fi fost prea usor, zic eu. O plimbare pe dealuri ce putea fi facuta cu 4x2 lejer. Asa am putut sa punem si masina la treaba, ca sa ne faca sa o iubim si mai tare decat pana acuma si sa nu ne para rau ca nu am luat Opel Astra sau Golf 6 de aceiasi bani....Da, au fost portiuni grele in care nu eram sigur daca vom reusi sa trecem, dar pana al urma am reusit(mai putin odata cand am ramas suspendat si aveam rotile in aer, insa norocul mi la dat pe @chinezul fix in acelasi loc, care m-a tras si m-a scos instant, pana sa apuc sa gandesc cum sa scot masina de acolo. Perfect timing. Multumesc @chinezu pentru asta:)

Traseul cu roadbook a fost ok, a avut farmecul lui, chiar si daca in unele momente nu mai stiam la ce punct suntem, ne opream toti 6 si tot rezolvam problema. Multumesc echipei mele pentru cooperare, si ca au avut incredere in mine sa ma lase pe traseul de trial de duminica:)

Sincer eu unul abia astept sa ne vedem cu bine la IND6.

p.s.: Sper ca Kitt sa fie sponsor si la IND6 ca atunci poate nimeresc stopurile cu LED:)))

Ca o alinare a faptului ca nu ai prins stopurile de la KITt sa stii ca in tp catadioptrii se decoloreaza(2-3 ani).Pt cine are deja sa speram ca nu-i chiar asa. :hmm:

Link spre post

Baieti, userul@taviro, pe daciaclub.ro zice ca pozele si filmele sunt trucate

Dane, lasa-l sa creada ca sunt trucate, noi stim prea bine cum a fost, si tot asa va ramane indiferent de ce zice el:)) Probabil e gelos ca a renuntat la Duster si nu se poate distra ca noi:)

Link spre post

Baieti, userul@taviro, pe daciaclub.ro zice ca pozele si filmele sunt trucate

si tu mai asculti ce zice acel frustrat... nu-i un om de citit! Si pe FB si-a facut multe conturi pentru a putea arunca cu noroi in tot ce-nseamna forumul asociatia si toata aceasta comuniune! Eu l-am gasit acum comentand pe FB evenimentul prezentat de Dacia Romania sub pseudonimul Critica Critica...

Link spre post

si tu mai asculti ce zice acel frustrat... nu-i un om de citit! Si pe FB si-a facut multe conturi pentru a putea arunca cu noroi in tot ce-nseamna forumul asociatia si toata aceasta comuniune! Eu l-am gasit acum comentand pe FB evenimentul prezentat de Dacia Romania sub pseudonimul Critica Critica...

Oameni buni, haideti sa-l iubim si sa-l acceptam asa cum este!

Viata nu ar mai fi interesanta daca nu ar exista persoane care sa gandeasca si sa actioneze altfel decat propria persoana.

Asa ca haideti sa-i multumim ca exista. Important este sa ai multi prieteni nu toata lumea sa-ti fie prieten.

Si inca o chestie: Intotdeauna adevarul este relativ si este pe undeva la mijloc. In 110% cazuri din orice confruntare, fiecare dintre noi avem dreptatea noastra.

Asadar, nu va judecati nici macar propria persoana! cu atat mai putin pe altcineva.

O zi senina si multa bucurie! :hug:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...