Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Multumim tuturor celor implicati in organizarea IND 5. Pentru mine a fost o prima experienta off-road foarte interesanta, iar atmosfera pe parcursul intregului weekend a fost de milioane! Abia astept sa ne intalnim si cu alte ocazii.

Ieri seara in drum spre casa nu m-am putut abtine sa nu incerc un drum pe care il stiam demult, dar pe care nu am avut curajul sa ma urc (zona Podenii Noi, jud. Prahova). Din "cauza" voastra acum am prins mai multa incredere in mine si in Dusterul meu! Pozele vorbesc de la sine!

PS: A trebuit sa ma intoc din drum pentru ca era degradat din cauza ploilor din ultima perioada.

late edit: sorry pentru marimea pozelor, dar inca nu am invatat sa umblu pe forum , respectiv sa pun pozele mici :)

image3-1024x768.jpgimage.jpgimage1-1024x768.jpgimage2.jpgimage6-1024x768.jpgimage7-1024x768.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...