Sari la conținut

Insonorizare Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 131
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Stiu ca este un  Topic mai vechi, dar am facut si eu o izolare fonica pe un Duster MK1, 2011.   Personal sunt ultumit, am izolat:   - Pod Pedalier de la parbriz pana sub scaun pasa

Salut, stiam ca trebuie sa raspund cuiva, undeva.Nu am facut nimic nici macar nu am apucat sa iau cheder, in schimb mi-am comandat Duster, sa nu mai fiu intrus

Difuzoarele spate (Nissan) pe 165mm sunt aceleași de pe față de la Logan II,  duc 15W RMS decent. În rest muncă inutilă, setul de la Focal e plug&play (mufe și nituri), nu ai nevoie de insono

Posted Images

Pentru ca ai mai avut postari asemanatoare in acest topic si niciodata nu ti-ai sustinut afirmatiile.

Am facut un scurt rezumat al sugestiilor tale de-alungul topicului:

poti pune silent coat

Asta fiind? da un exemplu sau pune o poza te rog....

(...)

a mai facut cineva ceva legat de insonorizarea de la Duster? Va multumesc.

da ,cu stp

ce este stp? ce diferente sunt?

(...)

de ce nu luati stp e mai bun decat silent coat

...

Cred ca tie-ti place sa fii interogat, si sa detii tu controlul fluxului de informatii. Cate un pic, cand vrei tu. :)

Pentru cei care nu stiu ce este STP: vezi aici sau aici.

Nu i-am acordat mare atentie pana acum pentru ca despre celelalte doua sunt disponibile mult mai multe exemple/prezentari/pareri pe net, iar ca si pret e aproximativ acolo ca si Silent Coat care este mult mai popular in lumea tunerilor.

Stiu ca tu ti-ai insonorizat masina cu STP, dar nu prea ai dezvaluit detalii despre proiect, nu ai pus poze, si ai dat raspunsuri scurte colegilor mai insistenti cu intrebarile lor. Sugestiile si propunerile care nu spun nimic fara clarificari suplimentare nu mi se par deloc productive. Te rog frumos, daca ai timp si nu te deranjeaza sa ne spui macar 2 argumente de min 5 cuvinte care sa-ti sustina punctul de vedere privind avantajele STP vs Silent Coat. Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor...eu mi-am insonorizat Loganul cu Silent Coat. Am scris pe facebook Silent Coat, si mi-a dat un dealer din bucuresti care sincer, mi-a oferit cel mai bun pret. Am lucrat 3 zile la ea. Am demontat tot interiorul in afara de bord, si am pus Silent Coat peste tot. Diferenta este foarte mare.

1. nu se mai aude drumul asa de tare.

2. pot da drumul la muzica mult mai tare, fara sa vibreze usile, sau caroseria.

3. caldura tine mai mult cand e rece afara.

Bine.....eu mi-am pus si pasla peste tot, prin podea, pe usi, pe plafon. Antifonati-va masina ca intradevar se marita. Azi mi-am cumparat si niste chedere profil D, si am sa le montez sa fie si mai silentioasa la viteze:D Daca vreti va pot da poze, sau linkul unde mi-am prezentat masina pe forumul Logan. Mult spor in toate.

P.S. Decat sa iti faca altul, mai bine faci tu...si asa este scump Silent Coate-ul...

Link spre post

@Dule, mersi pentru informatii, pe mine ma intereseaza ce/cum ai facut si ce materiale ai folosit. Te-as ruga sa-mi trimiti info suplimentare pe timekruzer@gmail.com cu acel link. Poate cineva are niste poze si cu un Duster insonorizat...

Unde vrei sa montezi acele chedere profil D? Este vorba de chedere de Dacii vechi?

@lucian27b, multam pentru disponibilitate (exprimat prin nr de tel transmis prin PM), dar mi-ar placea sa te vad mai comunicativ in posturile tale :)

Link spre post

Fratilor, faceti-mi poze la partea de sus dar din interior a usii. Exact cum e in poza. Eu am pus acu cateva zile chedere in plus, si credeti-ma am mers cu 150km/h si efectiv nu mi-am dat seama. Nu se mai aude vantul asa de tare. Nu mai trebuie sa ridici tonul ca sa vorbesti. Am ramas uimit. Faceti-mi poze sa vad o chestie, si va zici de care cheder sa cumparati. Astea 4 parti ma intereseaza. Multumesc.

post-2301-0-17433700-1391622988_thumb.jpg

post-2301-0-29973100-1391622991_thumb.jpg

post-2301-0-02447100-1391622994_thumb.jpg

post-2301-0-91406700-1391622996_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...