Sari la conținut

Termometru digital in & out la 12 V

Postări Recomandate

Traseul 'clasic': de la zona plafonierei catre montantul A, apoi pe montant pana la burduful din cauciuc, prin burduf in usa si apoi pana la oglinda din dreapta. Evident, fata de usa si oglinda trebuie demontate in prealabil. Am gaurit carcasa oglinzii si am scos afara cam 1/3 din senzor. Etansarea de la gaura senzorului am facut-o cu un mastic negru.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si eu un termometru de interior si exterior dar aplicat. Pen tru asta am taiat un suport de telefon mobil cu ventuza pentru parbriz si am lipit termometrul pe el apoi l-am aplicat pe parbriz

iata un model foarte profi pe care mi l-am montat eu. pret 120 lei. doritorii sa-mi dea p.m. *doresc sa fac o precizare: eu nu vand aceste termometre ci doar le impartasesc cu ceilalti forumisti.

Poza

Posted Images

Eu sunt multumit. L-am verificat in paralel cu cel de pe un Passat si indicatiile corespund. Deci una peste alta, sunt multumit. Singura nemultumire e legata de unghiul de vizualizare al afisorului in locatia curenta.

Link spre post

toate aceste completari, cu fel de fel de accesorii, care nu sunt testate in timp,

de firma care produce masina, au fiabilitate foarte mica;

ne rezolva problema emotionala, montarea lor, de a fi in randul masinilor care costa dublu si au aceste accesorii, dar dupa scurt timp pica, aceste accesorii, si tre sa le inlocuim din nou;

eu m-am lecuit, chiar si cu cotiera care poate fi adaugata, nu merge, este din alt film.....

mult efort pentru nimic.................

Link spre post

Da si nu; eu de exemplu, dupa 6 ani de utilizare pe fostul Logan a unei solutii de temporizare cu pas variabil pentru stergatorul de parbriz, am transferat-o pe Duster si merge in continuare ca-n prima zi. Exista diverse solutii after-market care vin sa 'umple' lipsa gadget-ului respectiv de pe Duster, care sunt fiabile.

Dar toate aceste imbunatatiri sunt la urma urmei o decizie individuala. Iar povestea cu testate de catre producator e mai mult chestie de marketing in zilele noastre. Sa nu uitam ca acum vreo 30 ani era incetatenita sintagma 'e o masina germana' adica era facuta sa dureze, iar in ziua de azi sintagma respectiva nu mai e decat o frumoasa amintire. Hai c-am dat-o in off-topic ;-)

Link spre post
  • 9 months later...

gata si la mine cu montajul. dupa ce am tot cochetat cu idea de a-l incorpora langa bricheta , din lipsa spatiului si din comoditate in instalare l-am montat tot in plafon langa plafoniera :)

senzorul de interior l-am tras in cutia de sigurante , iar pe cel de exterior l-am tras langa farul stang .

acum simt si eu ca masina intra in secolul nostru dpv al dotarilor :D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...