Sari la conținut

Termometru digital in & out la 12 V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si eu un termometru de interior si exterior dar aplicat. Pen tru asta am taiat un suport de telefon mobil cu ventuza pentru parbriz si am lipit termometrul pe el apoi l-am aplicat pe parbriz

iata un model foarte profi pe care mi l-am montat eu. pret 120 lei. doritorii sa-mi dea p.m. *doresc sa fac o precizare: eu nu vand aceste termometre ci doar le impartasesc cu ceilalti forumisti.

Poza

Posted Images

nici nu merge atasat pentru ca e o piesa de dimensiune mai mare decat "fata" ecranului care se vede. e special facut pentru a fi incorporat in ceva. cel care il vinde si l-a pus chiar in bord intre ceasuri. acolo e mult mai laborios sa il montezi si mie mi-e teama sa o fac ca sa nu stric ceva insa un "meserias" poate sa il puna si in bord... sau se poate decupa bordul (undeva in dreapta spre pasager) si introduce acolo. in fine, fiecare unde ii place..

mie mi se pare ca e o piesa de calitate insa doar timpul va confirma acest lucru.... ca finisaje si ca iluminare e foarte ok.

da, cine il doreste sa imi dea un pm ca sa ii dau detaliile pentru achizitie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am un model mai elaborat, probabil din aceeasi sursa. Al meu arata temperatura interioara, exterioara si tensiunea bateriei. E pe negativ, avand cifrele rosu-portocaliu pe fond negru, similar afisorului din bord. L-am montat tot in plafon, intre plafoniera si parbriz. Nu sunt insa multumit de unghiul sub care se vede si caut o solutie de modificare a unghiului de vizualizare.

Link spre post

Eu am un model mai elaborat, probabil din aceeasi sursa. Al meu arata temperatura interioara, exterioara si tensiunea bateriei. E pe negativ, avand cifrele rosu-portocaliu pe fond negru, similar afisorului din bord. L-am montat tot in plafon, intre plafoniera si parbriz. Nu sunt insa multumit de unghiul sub care se vede si caut o solutie de modificare a unghiului de vizualizare.

pune te rog niste poze

Link spre post

eu am vorbit cu tipul ce le comercializeaza, are si de alea cu indicator de baterie.cablurile is lungi ,ala de ext are 4,5 m cel de int are 2,5m. pare interesant, e cam scump si nici nu stiu daca da rezultate.tipul zicea ca e digital si ca e ok.el a montat senzorul ext in oglinda.....eu am vorbit cu cei de la service si mi au zis ca ar fi ok linga claxon.la audi e montat cam tot pe acolo.acum nu stiu de se potriveste una cu alta.parca m am obisnuit fara,orice invat are si un dezvat.mai vad.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...