Sari la conținut

dacian

Probleme motor benzina - pornire si functionare

Postări Recomandate

Rog posesorii de duster benzinar sa ma ajute sa lamurim unele probleme pe care le am. S-ar putea sa nu fie probleme dar nu pot merge la reprezentanta sa intreb deoarece au un comportament jalnic. Am impresia ca daca ii deranjez cu o intrebare o sa iau bataie. Orice problema ridic o expediaza repede ca si cum ar fi foarte jigniti si deranjati.

 

Am observat cateva ciudatenii la pornirea si functionarea motorului:

 

1. Se intampla uneori sa opresc motorul iar dupa 10 sau 20 de minute sa nu mai vrea sa porneasca decat dupa 4-6 incercari si atunci foarte anemic dupa care isi revine.

 

2. Daca motorul functioneaza la relanti si apas mai brusc acceleratia, in primele momente parca moare si apoi isi revine.

 

3. Cand ambalez motorul acesta suna ca si cum ar fi sparta toba de esapament. Am avut si logan pe benzina dar acela nu suna asa. Cand ambalam se auzea doar suieratul acela fin si placut de benzinar.

 

Va rog sa imi spuneti daca v-ati intalnit cu aceste probleme si daca sunt normale pentru ca, asa cum am mai spus, la reprezentanta nu mai am curajul sa merg. Precizez ca dupa ce am ridicat masina, la vreao saptamana am sesizat la reprezentanta un suport de conducte rupt (ii spune agrafa) care sustinea conductele de benzina si de nu stiu ce iar la reprezentanta s-au rastit la mine ca ce naiba am facut la masina si de ce umblu la motor sa rup suportii ca dacia sigur nu livreaza masini in halul ala. Va dati seama ca nici nu am atins piesa respectiva ca doar nu sunt psihopat sa trag de conducte dupa ce dau o caruta de bani pe masina. Piesa nu a fost mare lucru de schimbat a durat 1 minut si a costat 6 lei si 70 de bani dar a fost o chestiune de atitudine. Aveam impresia ca primesc un pumn in gura de la seful mecanicilor. In fine, stiam ca sunt nervosi de cand am avut loganul :).

 

Asa ca va rog sa ma ajutati cu cateva informatii la problemele de mai sus si eventual daca stiti vreun service de reprezentanta in zona TgMuresului sau in apropiere (cluj, bistrita, sighisoara, oriunde gasesc niste oameni care sa se uite la masina).

 

Va multumesc.

  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lamureste la Vocea Clientului si apoi schimba service-ul.

 

La Cluj de exemplu, la reprezentanta Feleac, maistrul si cei care preiau masina s-au comportat impecabil pana acum, dovedind un real profesionalism, atat ca atitudine cat si ca investigatii privind problemele raportate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa-ti expui problema la vocea clientului, inclusiv atitudinea celor la la care ai fost deja, si sa ceri sa-ti recomande un service adecvat....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trist si un puct negru pentru cei de la Corunca. Nu prea ai de ales: Sighisoara sau Reghin ...totusi poate la Cluj.

Io presupun asa de departe o problema de aprindere via electronica. Daca ai gasi un binevoitor sa-i puna testerul CLIP sigur ar da de problema.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×