Sari la conținut

Accesorii Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 193
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am testat urmatorul accesoriu auto care se gaseste la Practiker. Poze pe Duster atasate.   Se monteaza si demonteaza cam intr-un minut. Sunt foarte multumit ca nu mai trebuie sa frec la parbriz pt

Pentru cei interesati, gasiti mai jos lista de accesorii si preturi pentru modelele Dacia, inclusiv Duster si Duster Facelift.   Lista Accesorii Dacia.xls

Salut, pentru un Duster II HJD vezi atasat:  

Posted Images

1,2 TCe - H5F

conform tabel de întreținere

bujie

224012047R

9,27e+tva

conform dialogys

bujie

224019133R

13,91e+tva

marking: ILKAR7J7G

Cum sunt identice cu cele de la 0,9 TCe - H4B ai și poză. Atenție necesită cheie de 14mm.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai arata a bujii normale. Chiar ziele trecute am trecut la un magazin de specialitate si a zis ca inca nu au primit bujii ptr duser 1,2 tce.Cica ar fi ceva mai deosebit la ele. Sunt nemultumit de consumul de benzina. Consuma peste 8 % si ma gandeam sa pun ceva mai calitativ. Am incercat sa scot una sa vad de care este dar nu merge nici macar cu cheia de bujii de 14. Diametrul gaurii este mai mic de 14. Am cheie speciala de bujii destul de subtire in camasa materialului, a ubularei ma refer. ar tot nu intra. Vazusem bujii pe net de la nkg cu un singur cap si iridium.. Voi vedea . As vrea practic ceva mai superior din punct de vedere calitativ. Mersi oricum pentu raspuns.

Link spre post
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Deci sa va zic... :)) Doamne cat urasc asta cu deci. De-aia o si scriu, sa nu uit sa o urasc. :D

Am descoperit apa calda. La lidl ieri era o chestie care se pune in portbagaj si il protejeaza de alte chestii nashpa ( praf, noroi, etc.) care altfel ar fi mai greu de scos din mocheta aia sau ce drac este in portbagaj.

"Apa calda" e ca se pupa perfect pe portbagajul nostru. A costat 39 de ron.

Maine i fac si poza.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...