Sari la conținut

Accesorii Dacia Duster

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 193
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am testat urmatorul accesoriu auto care se gaseste la Practiker. Poze pe Duster atasate.   Se monteaza si demonteaza cam intr-un minut. Sunt foarte multumit ca nu mai trebuie sa frec la parbriz pt

Pentru cei interesati, gasiti mai jos lista de accesorii si preturi pentru modelele Dacia, inclusiv Duster si Duster Facelift.   Lista Accesorii Dacia.xls

Salut, pentru un Duster II HJD vezi atasat:  

Posted Images

salutare tuturor! poate sa-mi spuna cineva daca si-a montat alarma pe CAN? ce alarma recomandati? ma intereseaza o alarma care sa nu depaseasca 500ron, dar sa fie fiabila si sa nu dea alarme false la senzorii de soc.

Eu am montata alarma(de origine) si a fost doar 400 si ceva Ron si o am de un an si se comporta bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Cautand pe internet am gasit catalogul Renault Duster si am ramas placut impresionat de protectia frontala cu proiectoare incluse.

Ar fi interesant daca am gasi si in europa acest accesoriu. Eu unul as cumpara asa ceva.

Poate ne strangem mai multi doritori si facem un search prin Brazilia sau pe la Renault sa vedem de unde putem cumpara.

Voi ce ziceti isi merita banii?

Link spre post
Cautand pe internet am gasit catalogul Renault Duster si am ramas placut impresionat de protectia frontala cu proiectoare incluse.

Ar fi interesant daca am gasi si in europa acest accesoriu. Eu unul as cumpara asa ceva.

Poate ne strangem mai multi doritori si facem un search prin Brazilia sau pe la Renault sa vedem de unde putem cumpara.

Voi ce ziceti isi merita banii?

adica cat costa? ca nu ai precizat! pune si tu un link ceva cu mai multe detalii.

arata interesant. intrebarea e ce protectie aditionala ofera?

Link spre post

Se numeste "Protectie bara fata" in traducere si arata precum in pozele de mai jos.

Cod piesa: 620624882R - atentie, acelasi cod este trecut si pt Dacia Duster insa piesa este diferita, deci codul de referinta este cod Renault Duster Brasil.

Pret : 166 EUR (cred ca fara tva)

Asa arata piesa pt Dacia Duster cu acelasi cod:

dacia_duster_620624882r.jpg

Protectia nu vine cu proiectoare incluse, spune decat "ready for mount additional lights"

Duster18.jpg

1363

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...