Sari la conținut

Accesorii Dacia Duster

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

Sunt un viitor posesor de duster 1.5 110cp 4x4, undeva pe la jumatatea lui martie.

Scriu pt prima data si va cer sprijin.

Doresc sa atasez pe masina acel kit de protectie aripi fata/spate.

As vrea sa stiu de la posesorii de asemenea kit de cand le au montate, daca au avut probleme cu el - in sensunl de a se displipi.

Dintr-o discutie cu un angajat al unui dealer, mi-a relatat ca nu prea se merita pt ca pe masina lor de drive test au avut probleme de deslipire a acelor protectii.

Ce imi sugerati si care este starea acelor protectii la voi, de cat timp le aveti, etc. ?

Multumesc mult

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 193
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am testat urmatorul accesoriu auto care se gaseste la Practiker. Poze pe Duster atasate.   Se monteaza si demonteaza cam intr-un minut. Sunt foarte multumit ca nu mai trebuie sa frec la parbriz pt

Pentru cei interesati, gasiti mai jos lista de accesorii si preturi pentru modelele Dacia, inclusiv Duster si Duster Facelift.   Lista Accesorii Dacia.xls

Salut, pentru un Duster II HJD vezi atasat:  

Posted Images

Eu am aceste protectii din august-sept 2010.Sunt Ok si am tavalit ceva auto pe off si autostrazi Austria/Grecia la,la,la.Fara probleme.Au fost probleme in vara lu 2010 pana s-a schimbat furnizorul si eu am asteptata cam 2 luni pana au venit de la lansare comanda protectii.Dupa din stiintele mele umile nema problem.\sunt bune protectiile mai ales bandourile pe fete usi ca nu mai arunca noroiul pana la zona superioara geam - usi spate. 8-) Conditia este sa le pui pe o temp mai ridicata (peste 24 gr C),scrie si-n in structiunile de montaj. :(

Link spre post

Va multumesc mult.

Totusi mai astept si parerile altor posesori.

Chiar imi doresc sa montez aceste aparatori.

Din cate am inteles ar fi cam 1500 ron tot pachetul (aripi si usi). Arata destul de bine si sunt foarte practice, dar dupa cele ce v-am relatat mai sus mi-e teama sa nu se deslipeasca si sa provoace daune vopselei.

Oricum multumesc mult inca odata si .... multi km fara probleme.

Link spre post
sint foarte bune protectiile eu le am din decembrie 2011 cu tot cu montaj la dealer costa in jur de 1850 ron si sa te bucuri de ea cind o vei primii :)

sunt cam scumpe, si pe alte modele protectiile pentru aripi de prind cu suruburi, nu cu adeziv, insa cred ca daca se respecta instructiunile nu se deslipesc; eu am lipit protectia de inox, acel ornament protectie portbagaj; pe interior are o banda dublu adeziva, dar care se lipeste perfect, adica daca se respecta instructiunile, in primul rand suprafata sa fie curata, nu se desprinde.

eu am vazut acele protectii pe aripi dezlipite, mai ales pe masinile expuse in showroom-uri; cred ca din cauza neglijentei, nu este masina lor.

referitor la vopsea, cred ca dupa un timp apar diferente de culoare, datorita actiunii luminii solare.

deci daca-ti pui protectiile nu le mai dai jos, raman pe vecie, sau daca de rup le inlocuiesti, ca se vede dupa aceea diferenta.

de acesti bani mai bine cumpar patru jenti aliaj pentru anvelopele de vara 8-)

Link spre post
sint foarte bune protectiile eu le am din decembrie 2011 cu tot cu montaj la dealer costa in jur de 1850 ron si sa te bucuri de ea cind o vei primii :)

Pe mine m-au costat 1414 RON la dealer Dacia in Brasov. Motajul e gratuit. Cred ca ar trebui sa fie la fel la toti dealerii. Si mie mi s-au parut cam scumpe pentru niste bucati de plastic cu adeziv. Sunt insa utile ca nu se zgarie tabla aripilor daca atingi ceva la parcari. Eu am comandat toate accesoriile o data cu masina si le-au montat inainte cu 3-4 saptamani sa o ridic. Masina a stat mai mult de 3 saptamani in showroom (in octombrie 2011) si poate a ajutat si asta sa se aseze bine lipiciul. Oricum in caz ca se dezlipesc se pot oricad fixa cu niste nituri 8-)

Eu am si aparatorile de noroi: par ca protejeaza ceva dar prinderea e cam aiurea ca aduna noroi la imbinarea cu aripile. Cotiera e utila si comoda.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...