Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

KM= 1500 08.04.2016 ISTORIC

1 GSI o lua razna dor cand nu era in ECO mode, indica numai treapta retrograda si ramanea aprins (indiferent daca accelerai sau nu) pana la schimbarea treptei , acum de o zi si cu ECO activat are acelasi simptom

2 Se aude un "clanc" la accelerare si la oprirea motorului

3 La plecarea de pe loc schimbat treapta1-2 se aud zgomote dubioase de la ambreiaj

4 cand si cand la rularea in treapta 5-6 la viteza constanta se aude un "orjait" ca de ceva ne uns care freaca fier pe fier

5 Bomboana de pe coliva (cred ca servo)

La virarea volanului stanga -dreapta,stand pe loc masina trepideaza din toate incheieturile, se aude un zgomot ciudat din partea dreapta de sub capota (zona torpedo) s-a ingreunat si directia mai mentionez ca la rotirea volanului scade si intensitatea farurilor. Iar cand tin volanul virat la maxim se aude ca un " miorlait de pisoi" iar farurile scad in intensitate si cresc in tandem cu "miorlaitul"

Cam acesta este istoricul pana la 1500 km.Inca nu am ajuns la service.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...