Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

• 3 weeks later...

50.000 in cap in drum spre IND9! :) O medie de 10.000 pe an... Masinuta se tine bine-bine!

Revizii anuale la timp fara nicio constatare ne-la-locul ei...

Functional - Absolut nicio problema

Consumabile de cursa lunga - Drumul zilnic de 400 de m de off-road de la strada principala pana acasa si-a spus cuvantul. Amortizoarele spate au cedat primele, pe la 40.000, acum observ ca nici cele fata nu mai isi fac treaba. In rest 2 bucsi la bieletele antiruliu si un cap de bara.

Aspect: Pentru ca m-am incapatanat, in ciuda recomandarilor tuturor colegilor, sa pastrez bullbarul de sub bara pe masina, traseul de motocross de la IND9 m-a "convins" sa-l dau jos. Pacat... HSK arata bine cu el.

Pentru cine are timp/rabdare/instrumente si vrea sa-l indrepte si sa-l reconditioneze, il ofer cu placere. Dar pentru off road, nu-l recomand. Este bun doar pe post de plug de zapada.

post-3001-0-13278500-1441610179_thumb.jpg

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...