Sari la conținut

Postări Recomandate

am o propunere economica, pentru productia mondiala auto,

sa fie interzise benzina si motoarele pe benzina pentru ca sunt neeconomice,

aduc numai paguba,

nu imi dau seama de ce se mai fabrica, daca sunt asa de proaste, din toate punctele de vedere..........................

Depinde cum o iei aici. Totul conteaza de cati KM faci pe an. Daca nu faci peste 30-40000km nu merita diesel. Mecanicul din service Dacia mi-a zis. Daca faci mai putin de atat merita benzina. Dieselul e cu 3000 de euro mai scump(de care bagi vreo 2400 de litrii de benzina). Plus ca Dieselul are si preturi mari cand iti pica ceva. De ex injectoarele am auzit ca sunt 1300 lei cand pica(si cam pica din cand in cand).

Si ii si ideea ca sunt fani diesel, si fani benzina...e alegerea fiecaruia ce face cu banii lui si ce vrea sa aiba cu ei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Buna ziua. As avea o intrebare. Cum se comporta la viteze mai mari? adica140-170...este mai silentios decat Loganul ph2? Eu am in prezent un logan ph2 pe benzina si sunt suparat pe consum. 10-11 in Timisoara. La stabilitate sta mai bine pe sosea ca Loganul? Multumesc.

Stabilitarea e mai buna la Duster. Chiar sunt parerile impartite aici, dar credema ca conduc si Duster si Logan de 1.6l 16 V si cu loganul nu am "tupeu" sa intru in curbe ca si cu Dusterul. Binentele la curbe in afara orasului la viteze de 80-140 km/h, nu zic de oras la viteze de 20-30-40 la ora, ca acolo ai stabilitate si cu 1300 din '60:))

Link spre post

Ce Duster conduci? 4x4 diesel de 110 cai? daca da, care e mai rapid in acceleratii de la 100-150 de exemplu? eu am logan 1.6 16v cu Euro 5, si accelereaza in 11 secunde de la 0-100. Zgomotul de afara, se aude tot asa de tare ca in Logan? ms.

Link spre post

Nu, am Duster tot 1,6l 16V 4x4 105 cai. La acceleratii e un pic mai "lenes" ca loganul din cauza cutiei cu 6 trepte de viteza, din care prima nu se foloseste numai in off road ca este scurta, dar are cuplu mare. Sincer nu e foarte mare diferenta, dar se simte putin.

La zgomot, e mai antifonat, dar nu stiu exact cu cat.... nu mi-am prea dat seama ca eu merg cu muzica tot timpul:)))

Link spre post
:)) ok. stiu ca Loganul este mai galagios...bine, asta se rezolva cu Dynamat, dar vroiam sa stiu daca intradevar este mai ok Dusterul. Iti da senzatie de SUV? sau nu prea? vezi mai de sus lumea? :)) Iarna fuge curu?
Link spre post

Da, da senzatie de suv.....acuma nu te gandi ca vei fi ca si in range rover........dar privesti de mai sus lumea...eu ma simt super bine in duster. in logan mi se pare ca e prea jos si mai micut.

De fugit spatele nu am patit. Numai intentionat, evident.....gheata intr-o parcare,4x4 lock, esp dezactivat, volan virat maxim stanga si acceleratia in podea:)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...