Sari la conținut

Cu ce anvelope a venit echipat Dusterul tau?

Cu ce anvelope a venit echipat Duster-ul tau?  

125 membri au votat

1. 1. Cu ce anvelope a venit echipat Duster-ul tau?

• 1.Michelin
      41
    • 2.Continental
      83
    • 3.Altele - specifica marca (reply)
      1

Postări Recomandate

Mai bine un vin fiert! :)

Din cate inteleg eu, legea ce urmeaza a fi promulgata cere sa ai anvelope de iarna pe masina timpul iernii. Daca sunt anvelope all-season pe masina, suntem susceptibili de amenda?

Amenda primesti daca nu ai anvelope de iarna si ramai impotmolit si blochezi drumul (e valabil la drumuri nationale si drumuri judetene)....Aici ma refer la autovehiculele pana in 3,5 tone masa totala, la cele peste 3,5t sunt obligatorii anvelopele de iarna in perioada 1noiembrie-31 martie.

Eu am citit asa citez:

"Sanctionarea cu amenda intre 2.500 si 4.000 RON pentru conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei fara ca acesta sa fie dotat cu anvelope de iarna - si definitia acestor anvelope este exact asa cum este data in directiva europeana. Fac specificatia ca ea include si cauciucurile all season, cele care au fost foarte des invocate in dezbaterile publice", a spus Boagiu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, al meu (SH) a venit echipat cu Nokian Rotiiva AT. A mai folosit cineva cauciucurile acestea si poate share-ui o impresie?

M-am uitat pe cauciucuri, au si muntele cu fulgul desenat pe el

La mine a venit cu Michelin pe rezerva si Continental pe masina. Insa in urma "campaniei" de schimburi si achizitii a lui @stefan, toate sunt Continental acum.

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...