Sari la conținut

Cod timonerie duster ph3 1.5 blue dci 4WD

Postări Recomandate

Este 341015710R, 5 s-a strecurat din eroare.

Codul e doar pentru timonerie, dar pentru montaj, trebuie să recuperezi de pe timoneria veche sau să iei piese noi : măciuca de schimbător (64euro) , tija de selector R (34euro) și arcul de revenire (unobtanium=priceless)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Salutare! Din pacate, nu s-a potrivit timoneria. Pe masina era un alt cod, care avea si unul din cabluri mai lung, si de asemenea avea niste diferente pe zona unde culiseaza plasticul acela negru de sub maciuca. Acum am comandat ce era pe masina. Iar am nimerit se pare un an intre variante, cu probleme de coduri.

Link spre post

Dacă te referi la codul dat de mine, ăla a fost extras direct de pe serverul Renault, via VIN postat de tine și aici sunt 2 ipoteze:

1 - s-a mai schimbat timoneria înainte de a cumpăra tu mașina (în istoricul de service nu apare )

2 - chiar a fost folosit alt reper decât ce e dat pe server, nu e nici prima nici ultima nepotrivire.

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare si La multi ani! Am uitat sa revin cu un raspuns. Am rezolvat mutand cablurile de pe una pe alta, 95% este rezolvata, inca mai agata un pic la iesirea din treapta a 2-a(nu se duce mereu singura in neutru). Unul din cabluri a ajuns cu greu, era mai scurt. Legat de cod, peste tot pe unde am incercat, mi se dadea aceasta timonerie in loc de cea care era pe masina(ele fiind echivalente, iar codul de pe masina nu se mai gaseste). Bine ca a mers si asa. Multumesc pentru ajutor!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...