Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Poate sa ma ajute cineva cu ponturi, poze explicatii cum se scoate carenajul de plastic, fata? M-am chinuit o ora, am desfacut toate suruburile, am eliberat capetele, il pot misca dar nu iese. Inainte sa-l rup m-am gandit ca poate ma ajuta cineva care stie miscarile...

Am luat BF Goodrich AT 225/75/R16 si se freaca de carenaj la viraje (rotile fata, la partea din spate).

Multam.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Mersi Squirrel pentru materialul folositor. Daca cumva mai ai si alte capitole nu le imparti cu colegii? Sau este un link unde putem da de ele si sa le salvam?

@ timekruzer - spor la treaba, vad ca te-ai apucat si tu de suspensie si anvelope. :thumbsup: Anvelopa asta de 225 ai montat dupa schimbarea arcurilor originale pe cele de H&R? Si asa cu inaltarea asta de 3.5 cm ating carenajul?

Link spre post

Paginile 49 și 54…

Multam, o aveam si eu dar mare lucru nu am aflat de acolo. Mie-mi trebuie info concrete, de unde trag, care parte iese prima, etc.

@OffWhite, da, le-am pus dupa schimbarea arcurilor, si da, ating la viraj in dreptul pragului cu marginea exterioara a rotii. Este nevoie de 1.5-2 cm sa se miste liber. Altundeva nu atinge, chiar daca distanta intre roata si carenajul de plastic este de doar 1 cm in anumite locuri.

Link spre post

shit.... atunci probabil si eu va trebui sa remodelez carenajul cand montez anvelopele. Diferenta intre ale tale si ale mele e de 7-8 mm pe raza.

Dar totusi e interesant ca dupa montarea kitului Ironman cand am virat la maxim in oricare directie, mai erau cca. 2-3 cm intre anvelopa (Continental) si carenaj. Diferenta intre Continental si BFG (al meu) ar fi de 11 mm pe raza. Sper sa intre. Ramane de vazut pe vineri cand ajung acasa si ma duc dupa anvelope.

Link spre post

BFGoodrich AllTerrain TA / KO 215/70R16

Ma bucur sa aud ca nu trebuie modificat. Cum am scris si eu mai inainte, spatiul intre anvelopa originala si carenaj e de 2-3 cm, si diferenta de raza la BFG e de 11 mm. Deci si eu presupuneam ca probabil nu va trebui modificat carenajul. Dar citind scrisele lui timekruzer am inceput sa am dubii.

Mersi pentru clarificare.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...