Sari la conținut

Volanul merge greu chiar si dupa schimbarea servodirecției.

Postări Recomandate

Salutare, vin și eu cu o problemă la Dusterul meu 1.5dci 2016, de o lună volanul îmi mergea foarte greu, am schimbat servodirecția cu una nouă originală, dar problema tot a mai rămas , dacă mașina stătea pe loc mergea greu volanul , când mașina se punea în mișcare se mișca normal ( adică ușor). După câteva săptămâni de mers așa volanul a început să meargă ca la început , foarte greu. Am schimbat de la început servodirecția ca am mai pățit sa se strice o data servodirecția. Țin să menționez ca am schimbat acasă servodirectia și nu am fost la un service. Întrebarea ar fi: Servodirecția trebuia făcută aerisirea ? Merge făcută la această ? Sau ce probleme ar mai fi ? 

Editat de SilviuJNT
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • SilviuJNT changed the title to Volanul merge greu chiar si dupa schimbarea servodirecției.

Salut. Prin “…am schimbat acasă servodirectia și nu am fost la un service.” Te referi la grupul electropompa directie asistata? (iar daca doresti poti sa oferi mai multe detalii despre ce si cum ai schimbat mai exact)

PS: si pentru ca tot am mentionat grupul directie asistata urc cateva capturi despre acesta la un Duster H79 ph2 (1.5 dCi 4x4 K9K658), poate sunt de folos si altor colegi de forum: https://postimg.cc/gallery/hP9YfSj 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...