Volanul merge greu chiar si dupa schimbarea servodirecției.
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Piesa aia de "origine" e facuta poate tot de Lemforder etc.Daca are eticheta de Renault asta face sa.te mai mulgă de niste bani la revizie! Mai ales ca apelezi la reprezentanta!
-
Eu am inlocuit pe 13.05.2026 flansele la amortizoarele fata cu piese de origine cumparate si montate la Dacoserv Militari Bucuresti dar la Logan 1.4, fabricat in 2007 cu 78000 Km. Le-am inlocuit deoarece la inspectia tehnica mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Mi-a sugerat sa inlocuiesc si amortizoarele dar mi-a spus ca trec itp-ul chiar daca nu schimb si amortizoarele, si nu le-am schimbat. Cand a schimbat flansele mecanicul a spus ca amortizoarele sunt inca bune. Flansele au costat 281.06 lei (ambele bucati). Iar manopera pentru ele a fost 193.60 lei. Am platit in total 474.66 lei. Eu am auzit ca Lemforder este o marca buna dar totusi as alege piese de origine.
-
De cosminel24 · Postat
Am verificat pe Autokarma și Autoeco, sunt aproape la fel. -
Nu am montat pe Duster dar Lemforder este o firma buna! Ai încercat sa afli preturi si pe pieseautoarges?
-
De cosminel24 · Postat
Vreau sa înlocuiesc aceste piese se aude o bătaie când plec după loc mai agresiv. Am luat o mare groapa pe stânga arcul este bun, amortizorul nu este curs. Ma gândeam sa schimb flansa+rulment. Ați mai montat, acest producător? Mulțumesc! Am găsit și aceasta varianta.
-
-

Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.