Sari la conținut

duster 2018 1.5 dci motor K9K658 alimentare intermitenta bujii

Postări Recomandate

salutare , am un duster 2. an  12.2018 1.5 dci motor K9K658 cu o problema electrica, alimenteaza intermitent bujiile.

pe pinul 8 din releu bujii, cand alimenteaza bujiile am +12v, si cand nu alimenteaza bujiile am doar 2.5v. am nevoie de o schema electrica.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bujiile incandescente, la Duster ph2 și Duster ph3 sunt alimentate cu 4,4V nu cu 12V , în plus comanda de alimentare poate fi între 0 și 100% funcție de cerințele calibrării din injecție.

Link spre post

Ai primit răspuns şi pe forum extern competent,

Dacă nu crezi ce răspuns deja ai primit, caută un releu de incandescente şi al tău dai retur dacă nu îţi convine ce vei afla.

Editat de alfabit
Link spre post

Si pe acest forum se gasesc destule informatii competente si experiente legate de circuitul de pre –postincalzire (releu si bujii), probleme, erori, rezolvari, etc. … trebuie doar cautat. :yes:

Acum 22 ore, ovidiu220 a spus:

pe pinul 8 din releu bujii, cand alimenteaza bujiile am +12v, si cand nu alimenteaza bujiile am doar 2.5v. am nevoie de o schema electrica.

Pe pinul 8 =3FF al releului este comanda – releu din calculatorul de injectie, pe pinul 4 = BP35 este + baterie din siguranta de 70A, iar asa cum bine si corect s-a scris anterior bujiile de princalzire sunt alimentate la 4.4 V si NU la 12 V (grija si cand se “verifica” :excl: ), atasat si cateva capturi pentru un motor K9K658, poate sunt de folos si altor colegi de forum:

1-Diagnosticare1.png

1-Diagnosticare2.png

2-SchemaElectrica.png

3-MufaReleu.png

4-LocatieReleu.png

5-LocatiiBujiiPreincalzire.png

6-CoduriOE(doar ca ex).png

7-DemontareMontareReleu.png

8-DemontareMontareBujii.png

9-Functionare1.png

9-Functionare2.png

PS: am urmarit si discutiile de pe acel forum strain, inclusiv "filmuletul" facut de coleg: 

Link spre post
La 10.04.2025 la 14:06, alfabit a spus:

Ai primit răspuns şi pe forum extern competent,

Dacă nu crezi ce răspuns deja ai primit, caută un releu de incandescente şi al tău dai retur dacă nu îţi convine ce vei afla

Daca tot ai facut "trimitere" la acel forum multimarca extern colegul a scris destul de clar acolo inca din primul post "i have intermitent power to glow plugs. and sometimes eror code 038013 Preheating unit diagnostic connection open circuit. .... replace the relay, same problem." ca a inlocuit deja releul de pre-postincalzire (inainte de raspunsul primit acolo :D).

Editat de Gil26
subliniere
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...