Sari la conținut

Radiator încălzire auxiliara bord

Postări Recomandate

Acum 17 ore, Viperr a spus:

Salutare , după cum spune și titlul la variantele cu "clima" exista acest radiator in blocul de climatizare , la variantele cu aer condiționat manual nu exista acest radiator electric . 

Modelul mașini este 2018 bluedci varianta 4x4 dar nu vârf , ideea este că vreau sa montez acest radiator electric .

M-am uitat sub bord și exista locașul ( dar are capac) , radiatorul vine cu o mufa cu 3 fire și separat încă 2 fire . Acum , mașina este preechipata cu cablajul pentru acest radiator ?

Exista cineva care a făcut această conversie ?sau care știe cum se face ?

Multumesc

Poze la radiatorul absent, nu de alta dar nu am văzut Duster HJD, diesel fără calorifer electric din fabrică indiferent că are climatizare automată/manuală. Poate ai un HJD chel și atunci e altceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, bine precizat :thumbsup:, dar a mai fost o discutie despre “Salut , dețin un Duster 2018 1.5bluedci, …Daca este căldura la maxim și dau ventilatorul pe pozitia 2 este prea cald , daca dau pe 1 este prea frig … Mă gândeam să schimb sistemul și nu știu care ar fi costurile ai ce trebuie sa achiziționeze sau unde se poate face modificarea ...”, s-a primit si raspuns ce componente sunt necesare plus reconfigurarea masinii inclusiv “...Chiar și fără adblue e un retrofit costisitor, în cazul tău, cu adblue, nici nu aș lua în considerare retrofitul - risc foarte mare de dureri de cap.” prin Ianuarie 2022 aici: 

Link spre post
La 01.02.2025 la 10:12, t0rquemada a spus:

Poze la radiatorul absent, nu de alta dar nu am văzut Duster HJD, diesel fără calorifer electric din fabrică indiferent că are climatizare automată/manuală. Poate ai un HJD chel și atunci e altceva.

Salut , nu am apucat sa fac poze , modelul este Comfort  2018 cu adblue și chiar nu exista acel radiator .

1 nu l-am găsit 

2 nu se aude releul când este frig afara 

3 am fost la tine și am activat ce se putea activa .

Mâine fac poze ...

La 01.02.2025 la 17:13, Gil26 a spus:

Da, bine precizat :thumbsup:, dar a mai fost o discutie despre “Salut , dețin un Duster 2018 1.5bluedci, …Daca este căldura la maxim și dau ventilatorul pe pozitia 2 este prea cald , daca dau pe 1 este prea frig … Mă gândeam să schimb sistemul și nu știu care ar fi costurile ai ce trebuie sa achiziționeze sau unde se poate face modificarea ...”, s-a primit si raspuns ce componente sunt necesare plus reconfigurarea masinii inclusiv “...Chiar și fără adblue e un retrofit costisitor, în cazul tău, cu adblue, nici nu aș lua în considerare retrofitul - risc foarte mare de dureri de cap.” prin Ianuarie 2022 aici: 

Am uitat că am mai întrebat de aerul condiționat automat .

Mai uita omul ....

Link spre post

Mda, daca ai uitat :) ca ai mai intrebat asta (despre AC automat) atunci poti sa recitesti si raspunsul primit acum trei ani. :yes:

Iar daca "Mâine fac poze ..." atunci poti sa iti raspunzi si singur la intrebarea:

La 31.01.2025 la 16:44, Viperr a spus:

M-am uitat sub bord și exista locașul ( dar are capac) , radiatorul vine cu o mufa cu 3 fire și separat încă 2 fire . Acum , mașina este preechipata cu cablajul pentru acest radiator ?

Link spre post

Deloc, doar tu ai scris si asta:

La 16.01.2022 la 20:51, Viperr a spus:

Merci. ,, De la tine așteptăm răspunsul . E clar rămân pe manuela 

Merci mult 

plus acum ca:

La 01.02.2025 la 8:43, Viperr a spus:

Am văzut despre ce este vorba și cred că mă las păgubaș , este mult de treabă și nici nu este pre-cablata pentru așa ceva .

Link spre post

Pai despre RADIATOR era discutia (despre incalzirea aditionala ti-am raspuns) si despre "rezistenta de incalzire habitaclu" ai scris destul de clar ca te lasi pagubas, este mult de treaba, nici macar nu este pre-cablata:

Neata , pe modelele vechi Logan , Duster venea din fabrica rezistenta de încălzire habitaclu , la Duster 2 vine doar pe modelul cu așa zisa clima , pe modelul cum îl am eu nu mai vine ,parca nu este tot diesel și nu se încălzește la fel de greu , in fine .

Am văzut despre ce este vorba și cred că mă las păgubaș , este mult de treabă și nici nu este pre-cablata pentru așa ceva .

APOI ai "trecut" la discutia despre "clima".

si "conversie din Ac în clima"  si:

Daca tot vreau sa fac ceva , cumpăr tot corpul pentru clima , cumpăr restul pieselor aferente și rezolv problema , cred .

Rămâne să găsesc pe cineva , care îmi poate spune ce piese sunt necesare pentru conversie din Ac în clima ...

plus:

La 01.02.2025 la 8:50, Viperr a spus:

Pentru clima mă poți ajuta cu ce componente trebuie și dacă este pre-cablata

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...