Sari la conținut

Zgomot (țăcănit) 1.5 dci

Postări Recomandate

Important este colegul are Dusterul lui funcţionând în parametri normali,

nu accepând indicaţiile de la tot felul de competenţi, voci agreeate, ( academia Renault etc.  :-D )  care spuneau de ... chestii, citiţi care aveţi răbdare voi de la început thread-ul ăsta.

Lectură de vacanţă, despre distribuţii sărite şi injectorare praf.

Editat de alfabit
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 78
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La fostul meu D1, ph1, la 181000km, 2 din 4.

Poți să afirmi  Scula de diagnoza nu bate câmpii... ea citeste erorile stocate.. unele erori sunt temporare/accidentale ca cea de la Clapeta si AC. doar după ce folosești, pe mașina ta sau u

Pentru Duster H79 ph2 1.5  dCi 4x4 2015 motor ex K9K858 asa cum bine s-a scris anterior bujiile incandescente sunt alimentate la 4.4 V si NU la 12V, mai adaug ca sunt marcate rosu mediu, au codul OE 1

Posted Images

@alfabit , oricum posturile tale aiurea :ike: NU ajuta pe nimeni cu nimic, plus ca tocmai asta nu poti dar mai ales NU vrei sa intelegi, Dusterul colgului NU "functioneaza in parametri normali", iar legat de "Lectură de vacanţă,:D  daca doresti poti sa citesti (chiar daca NU intelegi) si asta:

Acum 2 ore, luciraica a spus:

poi distributia era decalata.. deaceea tzacanea .. se pare ca si un injector s-a dus.. pe langa asta am constatat astazi ca s-a mai ars o bujie ..

(si desigur ca rezolvarea acestor probleme mai depinde si de coleg)

Link spre post
Postat (editat)

eu ma bazez f. mult pe forumuri in rezolvarea problemelor.. Am mai patit-o cu fosta masina (Opel Astra G).. Avea la una dintre bobine din modul o problema..  functiona bine pana cand defecta o lipitura in ECU.. Am reparat/schimbat ECU de 2 ori, am cautat defectiuni aiurea.... problema tot reaparea (la cald).. Pana nu a numarat un coleg pe forum scanteile de la bujia 2 (dintr-un filmuletz postat de mine pe youtube) si a constatat ca erau doar 7-8 din 10, cat erau la celelalte bujii,  n-am crezut ca modulul trebuie inlocuit.  La service-uri nici vorba sa rezolve problema.. ziceau ECU defect, trebuie schimbat... In general la serviceuri se schimba piese, nu se cauta temeinic defectiunile.. Mi-e groaza sa duc masina in service, sa mai dau bani si problema sa nu se rezolve.  Intrebare : cu Renolink sepot trece codurile injetoarelor in ECM?

Editat de luciraica
Link spre post

@luciraica, pe forumuri (inclusiv acesta) poti sa primesti ajutor si informatii, dar rezolvarea problemelor se face fizic pe masina, iar asta depinde doar de tine.

Insa cel mai competent :yes: coleg de pe acest forum ti-a scris clar sa nu accepti "indicatiile de la tot felul de...." pentru ca nu ai avut si nici nu ai vreo probema (distributie decalata, injectoare, bujii incandescente) toate acestea fiind doar "Lectură de vacanţă, despre ..." si

Acum 3 ore, alfabit a spus:

Important este colegul are Dusterul lui funcţionând în parametri normali,

ai Dusterul tau functionand in parametri normali deci vorba aia "no problem case closed".

Editat de Gil26
Link spre post
  • 1 month later...

am cumparat 2 injectoare refurbished si l-am schimbat pe cel defect iar pe celalalt l-am pus in torpedou, sa-l am mereu cu mine. Am facut deja cateva mii de km fara nici o problema.. consumul a scazut drastic la 5,8.. Nici nu m-am mai complicat sa trec codul in ECU. Am schimbat si uleiul si am observat ca era contaminat cu combustibil... am scos mai mult de 5 l. 

va tin la curent

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...