Sari la conținut

Probleme Duster - "dubioase"

Postări Recomandate

Cu respect, va salut. Am si eu o problema, la un Duster 2018, adblue, dci4×2, la care nu s-gasit o rezolvare.  Totul a inceput, in noiembrie 2023, cu o trosnitura si zgomot de batai in partea dreapta . Masina nu vibra, abs nu a intrat, volanul nu tremura!!!, zgomotul era. Dupa oprire roata pe loc, motorul merge, pleci fara probleme , bataile dispar. Nu se repeta constant, cand vroia,si la viteze 1,2 3, 4,  5 si 6 nu facea. Iesita din garantie. Dusa la service particular si dacia, nu au constatat nimic. S- a propus si inceput prin  eliminare ,gasire cauza. S-au schimbat(piese noi) planetara dreapta, bataile au devenit mai pro- nuntate. Sa inlocuit planetara stanga, bataile nu au mai fost, asa puternice, sau inlocuit suportii de motor  ambii, bataile au disparut, dar a ramas o miscare, stanga -dreapta, cand faci stanga sau dreapta, dupa indreptare volan , dar nu mai mult de 10m, miscare ce se simte bine. Dupa inlocuire si bieleta antirasturnare, miscarea stanga-dreapta, nu mai se simte puternic, doar la treapta 2, dupa schimbare in treapta 3, nu se mai simte nimic. Mentionez, ca s-au verificat si amortizoarele fata si sau inlocuit flansele cu rulmentii, bieletele de directie, bucse bara antiruliu, ulei cutie viteze. Daca aveti cumva o parere, ce s-a intamplat, cu masina... si orice sugestie pentru a elimina si mica tremuratura, care a ramas, in treapta 2, o primesc cu placere.. Multumesc pt. orice parere. Dosarele x??

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca am citit eu bine, au mai ramas arcurile si bratele. Daca ai arcuri aftermarket H&R de exemplu si nu cele originale pot fi o parte din cauza. La brate as verifica sa nu am joc la bucse. In rest... vorba ta, X files.

Link spre post

Mulțumesc, de răspuns. Arcurile sunt originale, joc la brațe nu este. S-au verificat de fiecare data, inclusiv la geometrie și la testul ptr. amortizoare. La acest test, au ieșit 75%, pe față și 50%, pe spate!!!!, deși mașina are doar... 32000km. Mulțumesc, mai aștepț păreri. Un salut.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
  • 1 year later...

Salut. La un Duster 2017 4x2, doar la plecarea de pe loc, se aude o bataie sub pedale, in zona pedalierului. Am. Verificat tot ce tine de tranamisie. Brate ok, nu au joc, suruburi stranse la cadru motor, bielete  antiruliu noi. Bucsi bara stabilizator nu au joc, pivoti nu au joc. Face doar la plecare de pe loc. Unde as putea sa mai ma uit, ce sa mai verific, var rog daca ati mai patit, sa imi spuneti unde sa mai caut. Va multumesc🤝🤝

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...