Sari la conținut

Obținere Certificat de conformitate

Postări Recomandate

Ne-ai mintit.Pacat ca ti-am furnizat date,eu si colegii mei de forum.Am un Duster dar de fapt am doua?.....Nu merge.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Destul de simplu: - COC-ul se livrează doar cu mașiniile noi 2019+ (sub eu nu am văzut), vorbim de cele vândute inițial în Ro, fie Dacia fie Renault. - în general, dacă nu a fost obținut la

Nu îmi pare a fi site-ul de origine Renault, pare mai mult o făcătură.  

Nu este site-ul oficial Renault, dacă citești mai bine vei vedea ca eliberează COC pentru toate mărcile de mașini, deci nu prea am încredere, și prețul este oricum mare. Dar fiind faptul ca mașina a f

Posted Images

Singura greșeală e o serie de 4 posturi cu tentă de offtopic și flame /!\

Ca și încheiere, câteva exemple, care se pot da:

- se dă un Renault model neimportant, 03/2019, adus de afară, Austria, venit fără COC (din n motive), COC-ul trebuia emis de reprezentanța care a vândut mașina aia, VIN-ul figura vândut în Austria și nu s-a putut emite COC pe VIN-ul ăla în România și s-a apelat direct la site-ul cu 225euro, evident grijă foarte mare la completarea detaliilor (vin, adresă etc) că vine prin poștă/curier și nu vă găsește.

- Dacia model neimportant, x/2020 fără plăcută dreptunghiulară pe stâlpul B, respinsă la RAR, comandat plăcută tot pe situl cu pricina, venit fără probleme.

Link spre post

Mda, ai editat postul si ai mai adaugat "exemplele", dar e clar ca nu poti \vrei sa admiti greseala facuta, faptul ca o masina venita din Austria fara COC sau o alta a fost fara placuta dreptunghiulara pe stalpul B NU inseamna si nici nu "justifica" afirmatia gresita "COC-ul se livrează doar cu mașiniile noi 2019+ (sub eu nu am văzut), ...", si inainte de 2019 masinile noi Dacia \Renault au fost livrare cu COC (on topic si foarte clar).

Link spre post

Postarea mea este destul de clară, mă interesează să obțin acest certificat pentru o Dacia Duster din 2013, nu văd cu ce am mințit, doar nu este declarație de venit, mai am și altă mașină care nu este Dacia, trebuia să o trec și pe aia în postare? Hai să nu ne legăm degeaba de prostii.

Link spre post

Am sunat la vocea clientului, mi s-a spus să trimit un mail cu cerința mea și ei vor vedea ce pot să facă. Am trimis mail la care am primit mesaj automat de prelucrare a cererii mele și ca îmi vor răspunde în 24 de ore lucrătoare. Acum aștept, sunt curios ce înseamnă pentru ei 24 de ore lucrătoare. 😀

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...