Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua, detin un duster din 2015, 1.5 diesel, 80kw, si in mers mi s-au aprins martorii zig-zag si butoiasul, ambii de culoare galbena, iar masina nu mai trage si se aude un zgomot urat.
Deschid capota motor si observ furtunul de la intercoler si cel de la aer scoase.

Am reusit sa montez din nou furtunul provizoriu pana vine altul, intrebarea mea ar fi daca mai pot sa circul cu ea asa, sau sa ii schimb furtunul, mentionez ca masina trage acuma dupa ce am montat furtunul, insa nu s-au stins martorii. Se sting si martorii dupa schimbarea furtunului sau este nevoie de un tester pt stergere erori.

20240514_173939.jpg

20240514_173944.jpg

Editat de gheorghepetrisor93
Greseala scriere
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pune furtunele la loc cum au fost  ( de ce au sărit de la locul lor doar tu poţi să ştii ... Au sărit aşa degeaba, nu aveau altă treabă ... )

Se sting martorii avarie e bine, dacă nu mergi la un tool de diagnoză să ţi le stingă meşteru`  cu laptopul

Link spre post

Iar dupa schimbarea \montarea conforma a furtunului in reprezentanta si citire, analiza si stergere erori cred (doar o parere atata tot) ca este bine sa se faca si o diagnosticare corespunzatoare a injectiei (eventual incerca sa obtii si codurile de erori sau orice alte detalii "just in case")....

Editat de Gil26
Link spre post

@gheorghepetrisor93

Verifica daca s-au rupt urechile de prindere de la furtunul de intercooler. Daca nu, cumpara o amarata de sarma/siguranta care venea acolo si da-i bataie in continuare.

Ce ai patit tu e o problema destul de comuna - sa se rupa/dispara siguranta de la intercooler.

Link spre post
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...