Sari la conținut

imbunatatire suspensie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 239
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa o lunga asteptare, a sosit kit-ul complet de suspensii Ironman +4cm (Arcuri, Amortizoare + suruburi reglat unghi de cadere)   Ca si prima impresie:   1. Se observa cu ochiul liber

Oho! Te-au tinut ceva, mister... Hai sa iti zic o treaba... Eu am tot Kit IronMan (Arcuri si Amortizoare), si pot sa spun ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata, si pe bani multi! Si p

Daca ar fi sa o iau de la capat, as merge pe amortizoare standard Billstein B6 cu arcurile de inaltare H&R. Parerea mea... Ce mai buna combinatie pentru strada 80% + off 20%. Mi se pare cea mai cu

Posted Images

Ai dreptate, dar depinde de fiecare cat de tare "forteaza" masina fie in trafic normal in oras sau in afara fie in deplasari pe drumuri de off-road sau pe trasee sau circuite gen Duster Camp. Atunci s-ar putea sa fie bine venita o astfel de bara. Care este bine-venita chiar si daca masina are doar suspensiile originale.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E sectiunea de tuning, acum am vazut :) asa ca fiecare il face cum doreste si in limitele bugetare alocate :) .

Eu, la Duster Camp, imi doaream o suspensie o idee mai rigida ( sa n-am balans => viteza mai mare de abordare traseu) si poate niste AT-uri.

Revenind, acum, ma gandesc ca pot trai si fara strut bar si fara suspensia mai rigida :D, cauciucurile insa raman pe lista.

Link spre post

Depinde unde folosesti masinuta. Daca vrei cu preponderenta asfalt , drumuri lungi si virajate, atunci povestea incepe cu suspensia intarita, bara de torsiune mai groase, si strut-bar fata. E combinatia basic pt orice masina ce o vrem cu valente sportive. Deocamdata pt Duster am gasit doar suspensie. restul deabia astept sa apara deoarece diferenta la sofat este foarte mare .

Link spre post

Mie nu-mi trebe asfalt dar de la an la an creste distanta pe care trebuie sa o fac pe sosea ca sa ajung pe iarba.

Pt. sosea only as fi optat pt alta masina iar pt off mai agresiv pregateam dusterul si bugetul.

Pe moment ideea e sa ma bucur de natura la un pret decent si in conditii de siguranta si confort psihic, ca nu raman blocat in vreo vale care nu o pot urca sau ca stau pe burta pe vreun sleau.

Link spre post

Salutare.

Scuze pt implicarea inexistenta pe forum , sunt insa mereu in teste, sedinte, clienti:)

Cu drag va raspund insa oricand la telefon si email:

0723.261.755 ,costin@mudster.ro

Noile amortizoare sunt disponibile pt livrare incepand cu 18.12.2015

Va aparea in revista 4x4adventure si un test al masinii echipate cu ele.

Ma abtin sa le laud, astept cu interes feedback de la cei ce le au comandat deja.

Cel mai bine se potrivesc cu arcurile H&R si Eibach.

Sunt potrivite si cu noile arcuri Ironman4x4 de +3,5cm

Nu sunt necesare nici un fel de inventii, le poate monta orice mecanic.

Ofera lift suplimentar de 2cm fata de liftul oferit de arc asa incat se ajunge la lift de 5cm cu arcurile H&R.

Corecteaza unghiurile de cadere fara a fi necesare alte piese, pozitia bieletelor antituliu este ajustata cu 1cm asa incat sa nu mai fie afectate la flexare maxima.

Nu necesita nici un fel de alte adaptari, tije , taieri, etc.

Cam asta este pe scurt, pt intrebari si comenzi va astept cu drag :)

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Link spre post
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...