Sari la conținut

imbunatatire suspensie

Postări Recomandate

Stiu ca nu o sa fie "pericole" la IND6. As fi vrut sa o "pregatesc" pentru a intra in clubul celor inalti :).

Pe de alta parte stiu ca se rigidizeaza masina. Dar nu mi-e foarte clar gradul de rigiditate. Daca e unul suportabil sau daca e unul chinuitor. Dar asta probabil, daca esti amabil, o sa-mi arati personal la IND.

De fapt, chestia cu inaltarea la mine este ca un drog. Mi-a placut enorm trecerea de pe vechea masina (foarte joasa) pe Duster cu pozitia inalta la volan. Apoi, dupa un an m-am obisnuit cu inaltimea dusterului si cred ca vreau din nou sa simt senzatia de inaltare.

Poate ca ar fi cazul sa imi iau o macara :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 239
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa o lunga asteptare, a sosit kit-ul complet de suspensii Ironman +4cm (Arcuri, Amortizoare + suruburi reglat unghi de cadere)   Ca si prima impresie:   1. Se observa cu ochiul liber

Oho! Te-au tinut ceva, mister... Hai sa iti zic o treaba... Eu am tot Kit IronMan (Arcuri si Amortizoare), si pot sa spun ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata, si pe bani multi! Si p

Daca ar fi sa o iau de la capat, as merge pe amortizoare standard Billstein B6 cu arcurile de inaltare H&R. Parerea mea... Ce mai buna combinatie pentru strada 80% + off 20%. Mi se pare cea mai cu

Posted Images

Stiu ca nu o sa fie "pericole" la IND6. As fi vrut sa o "pregatesc" pentru a intra in clubul celor inalti :).

Pe de alta parte stiu ca se rigidizeaza masina. Dar nu mi-e foarte clar gradul de rigiditate. Daca e unul suportabil sau daca e unul chinuitor. Dar asta probabil, daca esti amabil, o sa-mi arati personal la IND.

De fapt, chestia cu inaltarea la mine este ca un drog. Mi-a placut enorm trecerea de pe vechea masina (foarte joasa) pe Duster cu pozitia inalta la volan. Apoi, dupa un an m-am obisnuit cu inaltimea dusterului si cred ca vreau din nou sa simt senzatia de inaltare.

Poate ca ar fi cazul sa imi iau o macara :)

La IND 6 ai sa ai ocazia sa vezi/simti si combinatia mea (cu mare placere) si si combinatia lui @fnicolau. Si... pana la IND 7 ai sa ai ocazia sa te decizi cu lumea celor "inalti"

Link spre post
  • 1 year later...

Sa le folosesti sanatos! La asta ma gandesc si eu de ceva timp sa le schimb tot de la iron. Dar, din cate am inteles de la Razvan Cirap managerul GTC se pregateste un set de la bilstein speciale pentru duster! Cam cat a costat distractia per total?

Link spre post
Sa le folosesti sanatos! La asta ma gandesc si eu de ceva timp sa le schimb tot de la iron. Dar, din cate am inteles de la Razvan Cirap managerul GTC se pregateste un set de la bilstein speciale pentru duster! Cam cat a costat distractia per total?

1046€ - Arcuri, amortizoare, suruburi camber, prelungitoare si montaj.

Mai iei în calcul 150 RON o geometrie completa fata spate. Si o ora manopera la un service "relaxatul" basculelor. Deci cam 4850 RON Total.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...