Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Personalul.

In rest nici macar varianta camioneta nu a aparut inca, ma refer la modelul actual.

Mai mult de atit vei putea vedea eventual: cu volan pe dreapta si/sau echipat pentru cine stie ce activitati nastrusnice, prins fluturi, scufundari etc.

Economia mondiala si industria constructoare de masini cu fanionul industria de autovehicole sufera in continuare si tot mai tare.

Nu prea sunt fonduri.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Personal chiar cred ca sunt sanse relativ mari sa vedem un facelift in Martie la Geneva cu primele comenzi disponibile undeva in Mai...

Daca se adevereste probabil se vor concentra pe interior si foarte putin sau deloc la exterior avand in vedere ca:

-Facelift exterior in special la partea frontala asa cum s-a estimat implica schimbarea matritelor pentru aripi, ajustarea liniei de productie si etc - un proces care ar dura destul de mult

-Vanzarile Duster spre sfarsitul 2012 au fost afectate de noua "generatie 3D" - multi au intrat in celebra dilema cu Sandero Stepway superb in interior dar mai putin potent vs Duster potent dar cu un aspect stil anii 90 in interior...si au ales noul Stepway

Ma astept chiar sa vedem un facelift relativ usor la interior, cu plansa de bord similara cu Renault Duster (Rusia, Brazilia...) dar fara MediaNav disponibil la optiuni - doar un sistem audio mai aratos si mai destept 2 DIN

Dar cu siguranta pana in Martie la Geneva totul este doar speculatie.

Eu personal astept Martie si o sa comand Duster dupa...fie aman pana in mai-iunie daca se confirma facelift, fie comand imediat varianta actuala daca nu (nu mai vreau sa astept 2014...)

Link spre post

Am vazut intr-o revista auto modificari ce se spunea ca o sa apara la sfarsitul lui 2013 (parca). Fata semana cu noul logan si bordul la fel. De motoare nu spuneau nimic. Era frumusel.

Dar oricum la ce ne mai intereseaza ca doar cei mai multi dintre noi avem deja dustere si suntem multumiti cu ele. Iar pentru urmatorii cativa ani (cred ca vreo 7) nu ma mai intereseaza sa cumpar alta masina.

Si oricum, dupa cum se poate vedea in imaginea alaturata, fata dusterului meu este foarte simpatica. Chiar iubesc mult masina :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...