Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Sa-l stapansest sanatos, sa faci multi km fara evenimente si sa fii primul participant la IND 6 cu facelift (asta ca tot mai astepri sa cada si zapada ;) )

Sa vezi ce te injura acum cei care au dat deja avansul ca le urezi sa nu le vina dusterul pana la IND. :))))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi am avut viziunea asupra Dusterului ideal: luam un duster pe motorina, adaugam cateva sisteme de siguranta de la renault (erau lideri intr-o vreme) pentru a lua 5 stele la teste. La final ii dam tractiune de lada niva. Se serveste la un pret de 15.000 cu tot cu TVA.

Perfect posibil de realizat. DIn pacate nu se va face niciodata o masina ideala.

Link spre post

Am intrat de ieri in posesia Faceliftului. Cum au afirmat multi inaintea mea, dupa aprox 100 km parcursi, ceea ce m-a surprins, este izolatia fonica. Intra-adevar aici s-a lucrat, masina pare mult mai silentioaza, mai bine izolata.

Media Navul parca este putin prea jos, dar pe mine sub nici o forma nu ma deranjeaza (am 180). Ca si functionalitate, chiar este ok, contine tot ceea ce ii trebuie, este usor de manevrat si setat. Vara asta am facut un drum de aprox. 3500 km cu un VW Multivan din 2012, cu sistem media nav. Vreau sa spun ca nici cel original VW nu a avut mult in plus, fata de ceea ce arata/ofera dusterul facelift.

De ceea ce m-am "temut", au fost tocmai comenzile montate pe usa, mi s-au parut destul de in fata montate, insa va spun sincer, ca nu e cazul. Inainte la VW Bora pe care l-am avut, cam la aceeasi distanta erau butoanele. Trebuia sa ma intinm cativa centimetri sa-i ating. Acum la fel. Oricum, aici se mai poate "lucra" prin reglarea scaunului.

Cand o conduci, In interior, are un aer de masina mai scumpa, straina, fara exagerare. Sunt foarte multe mici modificari, care fac diferenta. Cea mai mare problema dupa parerea mea este ca acest media nav nu are cd player. Pe mine personal nu ma deranjeaza, caci ascult radio mereu, dar eu zic ca la pretul asta, ar fi trebuit sa-l includa.....

Ceea ce nu am reusit sub nici o forma inca, sa ma conectez cu telefonul meu la blue-t. Alt telefon am testat, merge super, dar al meu nu ii place, sau am eu pe telefon ceva setari de securitate si nu imi dau seama. De sunat pot suna, pot fi sunat, functioneaza, dar nu imi transfera numerele din agenda. Ar putea sa-mi dea cineva un sfat oare ?

ps: apropo ce zicea Dacian, am vazut o emisiune, masina a fost testata de catre jurnalistii din Ungaria. Concluzia finala a fost, ca, daca masina se comercializa cu sigla Nissan sau Renault, ar avea un succes fenomenal......

DEJA??? Ce noroc pe capul tau! Eu am dat comanda si am platit avansul chiar a doua zi dupa lansare si trebuie sa astept pana la sfarsitul lui ianuarie... :(

Sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente!

Asteptam cu mare interes poze si filmulete! Nu ne lasa la greu pe noi cei care mai avem multe luni de astepat. Macar cu atat sa ne delectam, poate ne face asteptarea mai usoara :)

Link spre post

Am intrat de ieri in posesia Faceliftului. Cum au afirmat multi inaintea mea, dupa aprox 100 km parcursi, ceea ce m-a surprins, este izolatia fonica. Intra-adevar aici s-a lucrat, masina pare mult mai silentioaza, mai bine izolata.

Ceea ce nu am reusit sub nici o forma inca, sa ma conectez cu telefonul meu la blue-t. Alt telefon am testat, merge super, dar al meu nu ii place, sau am eu pe telefon ceva setari de securitate si nu imi dau seama. De sunat pot suna, pot fi sunat, functioneaza, dar nu imi transfera numerele din agenda. Ar putea sa-mi dea cineva un sfat oare ?

Sa-ti fie de bine :) Poti sa te uiti in spate, in spatiul rotii de rezerva si pe sub plasticele alea care sunt pe contraaripi ? ca banuiesc ca pe acolo au mai completat la izolatia fonica. Sa ne zici daca este vreo diferenta. Sau daca vezi pe unde sunt, sa ne zici direct. Despre partea cu agenda telefonica pe telefon: cel putin la mine, cand se lega la btooth, telefonul ma intreba daca il las pe casetofon (my radio) sa acceseze agenda si lista de apeluri. Tot atunci si tot acolo avea si optiunea de a nu ma mai intreba data viitoare de asta. Deci fii cu ochii pe telefon cand se leaga la btooth, ca s-ar putea sa te intrebe si pe tine. Sau s-ar putea sa ai optiunea asta in setarile avansate ale conexunii, depinde de telefon.

Link spre post

Citesc ca in noul Duster scaunul soacrei se poate rabata total sa zicem cind soacra e fixa....de exemplu....oare e asa?

Io inca nu inteleg ce i-au facut tobei din spate la 4 x 4 pozitia noua este mai jos fata de ce a fost ' jos ' in spate?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...