Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Astia de la Dacia parca sunt loviti uneori.Nu conferinta de presa, nu publicitate, nu preturi.Un comunicat sec si apoi tacere.S-au vazut cu sacii in caruta si nu dau atentie la detalii ( vezi dusterul alb de la frankfurt cu anvelope diferite pe fata...).Cind o sa inceapa sa scada vinzarile sa-i vezi cum o sa se plinga...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pana la urma cand se lanseaza? azi am sunat la dealer si m-au zis ca nu se mai poate da comanda la vechiul model dar nici la cel nou. am sunat apoi la o persoana direct in fabrica la dacia (aveam o carte de vizita de acum vreo 5 ani) si mi-a spus cumva iritata ca e confidential si ca nu pot sa-mi spuna.

ce rahat mai e si asta? atata secretomanie!? cred ca vor sa ridice preturile pt minunea aia de gps si butoanele de la portiera. daca se mai coiesc mult si ridica si preturile o sa parasasca nisa pe care erau chiar ok.

Link spre post

Eu am fost la dealer imediat dupa ce-a inceput salonul. Le-am spus ca vreau sa comand un duster facelift si mi-au spus ca la sfarsitul lunii o sa aiba lista de preturi si nivele de echipare. Acuma astept...

Link spre post

fratilor nu va mai agitati ca dacia ne va pierde de clienti, pentru ca numai 6% din productie merge in Romanica..........................

eu am primit masina dupa 6 luni de la comanda, si nu cred ca sunt singurul.........

adevarata vanzare se face in vest nu la noi.........

dar asta cred ca este un lucru bun, facem si noi ceva de calitate............pe bune........

cam singurul lucru, din pacate...........

asa ca trebuie rabdare.....

ma gandesc ca peste 2-3 ani va fi lansat un duster total nou, asa cum s-a intamplat cu loganul........

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...