Sari la conținut

Jante Aluminiu in Soft Off-Road

Postări Recomandate

Si apropos de pachetul look, am aflat, in timp, destul de surprins, ca multi posesori de Duster fara "look" au considerat pachetul mega chicios...Nu stiu daca e povestea cu vulpea si strugurii sau nu dar se pare ca nu place multor dusteristi. Voi ce ziceti?

Personal, dupa cum am scris, mi se pare foarte OK, chiar as putea sa zic, picatura de modernism care lipseste stilului de caroserie spartan. Desi imi place stilul SUV spartan, totusi parca ceva ar trebui sa il mai "indulceasca" putin...

Personal mi s-au parut foarte chicioase insertiile de plastic brun shiny pe consola centrala, conturul prizelor de aer si traversa cu frana de mana...Chiar m-am bucurat foarte mult ca, din cate se pare, au disparut in generatia 2012+ de Duster...Am vazut si pe site si am intrebat si la dealer, versiunile Duster si Ambiance vor veni cu o "ambianta interioara" Crabon Fonce iar Laureate si Prestige cu niste insertii de plastic gris...%$#@...ceva...ca nu am retinut numele atributit nuantei...ideea e ca va fi un gri destul de inchis, lucios, asemanator gri-ului de pe plansa de bord...mi se pare super OK in ideea ca mai bine ramane sobru decat sa intre in zona aia de kitsch/chinezarie cu un plastic maro care, chiar daca involuntar, imita lemnul...

eu am optat pentru pachetul look,

mi s-a parut convenabil pentru ca geamurile din spate sunt `rezolvate` de catre fabrica,

nu mai trebuie sa intervin eu cu folii sau cu inlocuirea lor prin diverse tratamente termice,

si acestea sunt o.k. mai ales vara, pe caldura de foc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da da, am scris in post-ul ala cu Duster vs Stepway 2 ca raman pana la urma la Duster   Ideea e ca imi place foarte mult pachetul look IN SPECIAL pe culoarea gris platine cu aparatorile de aripi ne

Jantele de Aliaj sunt destul de pazite de catre anvelopele care au un balon atat pronuntat cat si inalt dar, cu toate astea, exista posibilitatea ca un soft off-road sa se transforme destul de repede

Daca nu vrei musai factura incearca la userul Planetara!

Posted Images

Fara bandourile pentru usi!

In rest pe Feleac montajul este OK.

Atasat poze cu si fara aparatori. pro gris platine. La fel cu mult hulitul interior ( plasticul maro ) care in realitate arata mult mai bine, mai inchis, fata de pozele blitzuite in care reflecta lumina. Depinde de unghiul din care privesti. Cel mai bun unghi e cel de la volan! Hi hi hi.... :ahappy:

post-965-0-28794000-1353917434_thumb.jpg

post-965-0-51911400-1353917953_thumb.jpg

post-965-0-89362200-1353918006_thumb.jpg

Link spre post

@ISZY56:

Se pare ca avem aceleasi gusturi (poate in afara de brun shiny :))...o fi aerul de la Cluj :D Foarte tare arata gris platine al tau cu pachetul look si aparatorile negre! Exact efectul ala vizual organizat, omogenizat, curat de care vorbeam!

Vad ca ai sistemul ala audio cu mp3, jack, usb si bluetooth care iarasi pe langa functionalitatea net superioara vechiului cd player stock (ma intereseaza in special conectarea bluetooth cu telefon pentru "hands free" integrat cu linia audio a masinii) arata si mai bine.

Dar sunt curios din ce an e masina? Din cate am remarcat eu (poate gresesc) sistemul a fost introdus pe Laureate si Prestige generatie 2012 unde stiu ca nu mai exista brun shiny...

Link spre post

[off-topic]Măi Iszy, măi! Nu găsişi şi tu un stick USB mai micuţ?

391946.jpg

[/off-topic]

Dacă nu se forţează prea tare jantele, nu ar fi probleme nici pentru cele de aliaj, chiar dacă acestea sunt ceva mai casante…O viteză redusă, căutarea unei căi de rulare mai line reduc riscurile. Cu mai multă grijă…se poate.

Din tot Pack-Look-ul, geamurile ionizate mi-ar fi fost alegerea. Restul…

Link spre post

Mda am zis-o si eu intr-un post mai din urma...am inceput cu jantele, a venit vorba de tot pachetul look, apoi de culori si protectiile de aripi, de acolo a ajuns cumva si la brun shiny si stick-uri usb...:)

Imi cer scuze ca eu am intretinut deturnarea discutiei off topic dar am aflat mult mai multe informatii utile decat am cautat cand am inceput thread-ul! :D

Link spre post

Vad ca ai sistemul ala audio cu mp3, jack, usb si bluetooth care iarasi pe langa functionalitatea net superioara vechiului cd player stock (ma intereseaza in special conectarea bluetooth cu telefon pentru "hands free" integrat cu linia audio a masinii) arata si mai bine.

Da functioneaza.

Dar sunt curios din ce an e masina?

am coborit cu ea de pe Feleac in 2012 1 iunie de ziua copiilor

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...