Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

asa cum am promis saptamana trecuta, revin cu alte detalii despre troliul achizitionat   am reusit si eu inainte de 1 mai, cu ceva peripetii, sa montez un troliu (am fost din bucuresti pana la tg mu

Pretul troliului a fost undeva la 1700 lei cu tot cu accesorii (role de ghidare a cablului , telecomanda , scripete de dublaj, cabluri de alimentare si suruburi de prindere) iar profilul U si placa de

pai incepem de la vreo 4300 lei troliul + suport, adaugam 400 lei montaj (tva inclus), 100 euro chinga de copac si 2x15 euro ochetii, 150 euro kitul wireless pt troliu (fara tva preturile in euro)

Posted Images

pai incepem de la vreo 4300 lei troliul + suport, adaugam 400 lei montaj (tva inclus), 100 euro chinga de copac si 2x15 euro ochetii, 150 euro kitul wireless pt troliu (fara tva preturile in euro)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci in linii mari, vreo 1700 euro in final sau 7500 lei. Acceptabil fata de asteptarile pe care le ai de al el si perspectiva de utilitate in situatii extreme.

Link spre post
  • 3 years later...

salutare, 

scuzati "bagarea ca musca" dar ma simt dator moral sa va avertizez : 

in cazul unui accident lateral ("agatarea" din lateral fie si doar a barei masinii) duce la consecinte aproape catastrofale pentru integritatea ei datorita rigidizarii suplimentare datorate suportului de troliu. eu am avut montat permanent si dupa un impact lateral de 30km/h cu un suzuki swift a ramas cu sechele masina din cauza transmiterii impactului in mod elastic prin tot trenul de rulare. chestia cu impactul cu pietonii este cu 2 perspective : da, este mai periculos pentru ca primul contact se face cu troliul, dar in cazul in care nivelul troliului este apropiat de genunchi daunele suplimentare asupra obiectelor moi se traduc in ruptura de picioare/genunchi, daca pietonul pastreaza pozitia verticala.

Editat de eden
Link spre post

Interesant asta cu impactul lateral. A mai "experimentat" cineva? Ma ingrijoreaza, vreau si eu sa imi montez troliu dar sub bara. Cat despre pietoni... clar ca nu e asa placut si consecintele pot fi foarte grave. Poate era mai buna varianta demontabila. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...