Sari la conținut

Duster Extreme 2024


Postări Recomandate

Salutare, asa cum spune si titlu am dat avansul ptr un extreme, 4x4, cedar green 1.5. Am tot stat si m am tot gandit la ce motorizare sa iau inclinand spre Tce ul, dar pana la urma am luat diesel ul doar ptr consum. Nu am intrebat daca vine si cu roata de rezerva, vazand undeva ca e optionala la vreo 150 de euro.

Cei care aveti motorizarea asta la facelift au mai fost probleme cu adblue ul? 

Iar ca accesorii se merita acele proiectoare suplimentare sa dai aproape 2000 de lei pe ele? Si acest model are barile de pe plafon modulare cum am mai vazut la alta echipare sau sunt dintr o bucata?

Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 26
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Aşa arată Duster extreme iun. 2023 gri comet :

Astazi am avut timp sa ii fac si ceva fotografii drept urmare va prezint si dvs Ce am observat la al meu Duster e ca daca setez ventilatia la 20 de grade sa zic pe manual merge normal, dac

Pragurile laterale nu merita. Nu mai sunt probleme cu modulul de AdBlue de ceva timp. Monteaza protectiile pe aripi si pe laterale. Proiectoarele auxiliare in fata le poti monta sau nu.

Posted Images

Da, Duster extreme fab. iunie 2023, roata rezervă normală, bare pavilion modulare  ( se pot monta şi transversal dacă se doreşte  )

Cu AdBlu sunt probleme şi la VW, Citroen, Opel nu doar la Renault,  ureea îngheaţă sau cristalizează la fel peste tot. Depinde de mai mulţi factori, calitate uree, rulaj, mod exploatare, etc.

Există reprezentanţe, apelăm cu încredere, au oameni bine pregătiţi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, multumesc de lamuriri, acum sa vad cand ajunge ce accesorii ii mai pun. Am vazut ca la cea din showroom nu avea protectie pe usi acele bandouri in schimb la pasajul rotilor da, ma gandesc la acelea si daca a montat cineva acele trepte pe lateral, am vazut un video pe yt cum cineva taia o protectie de plastic de sub masina sa le prinda. Doar asa se pot prinde? 

Deci cu toate ca nu avem temperaturi asa de mici, exista riscul ca masina sa nu mai porneasca daca e ger afara. E cam urata faza. Nu exista un antigel ceva care s ar putea pune sa nu mai inghete?

Multumesc

Editat de epuref
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Treptele laterale aşa se montează trebuie tăiate protecţiile ale de plastic de sub podea şi date 8  ( OPT ! ) găuri de Ø 7 în pragurile maşinii. Nu mi s-a spus la cumpărare de treptele acelea aş fi plătit, sunt foarte utile mai ales cu scaunele astea noi redesenate, ai să vezi şi tu.. Dar să găuresc maşina pentru nişte trepte, mă mai gândesc

La -10 ºC  cât am prins iarna asta porneşte perfect ( la "sfert" )  cu cea mai ietină motorină. Nu antigelul îngheaţă ci motorina se congelează la ger. Motorina ca magiunul şi baterie slabă nu porneşte dizelul. Nu e de la antigel.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pragurile laterale nu merita.

Nu mai sunt probleme cu modulul de AdBlue de ceva timp.

Monteaza protectiile pe aripi si pe laterale.

Proiectoarele auxiliare in fata le poti monta sau nu. Sunt legale. Personal, pretul mi se pare mult prea mare pentru ce ofera in schimb.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...