Sari la conținut

Duster Extreme 2024

Postări Recomandate

Pentru același model cu al tău, echipare și culoare, la avansul plătit în decembrie am primit estimare de livrare la începutul lui aprilie. Sunt curios care va fi la tine. Roata de rezervă vine în echipare de serie, așa mi-au spus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 53
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Aşa arată Duster extreme iun. 2023 gri comet :

Multumesc pentru feedback despre MySense, masina fiind cu cutie manuala. Incerc sa vad si pe o cutie automata Duster II/Logan 3/Sandero 3, unde ar trebui sa se vada mai evident diferentele intre

Astazi am avut timp sa ii fac si ceva fotografii drept urmare va prezint si dvs Ce am observat la al meu Duster e ca daca setez ventilatia la 20 de grade sa zic pe manual merge normal, dac

Posted Images

Eu am dat avansul Luni, mi a spus ca aproximativ prin aprilie va venii, nu e problema ca oricum trebuie sa dea drumul si la rabla. Acum ma interesez de accesorii ptr el cu toate ca nu va face offroad cu masina cel mult un drum de munte, dar pe acolo intru si cu Loganul:))

Link spre post
Acum 23 ore, epuref a spus:

Pe aripi am vazut ca vin cu acele protectii, doar pe usi nu sunt. O sa le comand pe acelea. De kitul de protectie de sub auto ce parere aveti?

Nu am auzit si vazut niciodata sa vina cu protectiile de aripi la Duster din fabrica.

Ia pe bucati - scut motor, cel de aluminiu ( care protejeaza si bara parasoc ), cel de rezervor si cel de diferential. Multa lume spune ca cel de rezervor si de la diferential sunt inutile, insa mai bine sa fii sigur, decat sa plangi dupa.

Nu cumpara scuturi aftermarket pentru ca prinderile difera si in unele cazuri trebuie sa faci artificii. Nu degeaba sunt mai ieftine, mai ales cel de la motor si rezervor. 

Link spre post

Din ce am văzut și alea sunt la serie. Când ai făcut comanda ar fi trebuit sa îți dea și niște foi cu ce are mașina la dotare de serie. Le găsești și pe site la dacia.

Am încercat să pun o imagine dar nu m-am descurcat. Dacă intri la accesorii, vei găsi acolo cu imagini și preturi, scuturi. Vezi dacă se potrivește cu ce cauți tu. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...