Sari la conținut

Postări Recomandate

Posibil in 2 -3 ani sa vedem pe Duster si un 1,4 16v TCE cu distributie pe lant care sa il inlocuiasca pe actualul 1,6 16v.Sa ne vezi atunci ce o sa ne zgraiam pe ochi.

le vindem pe cele actuale si le cumparam pe cele noi, asa cum fac cei din vest :hyper: ,

zic si eu :ermm:;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu eram mulţumit şi cu 1,4 TCe: 190Nm@2.250rpm şi 130 CP@5.500rpm şi + 1.100 €. Dar nu a fost şi se pare că nici nu va fi.

şi continuarea…  

Posted Images

Eu eram mulţumit şi cu 1,4 TCe: 190Nm@2.250rpm şi 130 CP@5.500rpm şi + 1.100 €. Dar nu a fost şi se pare că nici nu va fi.

Nu prea ma pricep la motoare, dar din ce vad pe grafic singurul avantaj apare de la 3500rt/m pana la 5000tr/min. Acum daca stau sa ma gandesc cat am mers cu 4000tr/min, nu prea vad multe plusuri. Si daca privim partea de inceput a graficului intre 1000tr/m si 2000tr/m se vede clar ca motorul da un cuplu mult mai mic si asta e plaja de turatii pe care am mers cel mai mult in off.

In concluzie, mie mi se pare mai potrivit pentru masini mici de viteza si cred ca se comporta mai bine pe sosea, in schimb cand vine vorba de teren accidentat se schimba datele problemei.

Link spre post

Dupa grafic, cuplu maxim de 190N/m incepe de la 2200 ture se mentine pana la 3500, dupa care incepe sa coboare.

Din cate am citit si consumul se apropie de dci, ceeace ar fi fain. Acum mai depinde si de fiabilitatea turbinei,si conditiile de exploatare ale motorului. Vise taica, vise.

Link spre post
  • 5 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...