Sari la conținut

In asteptarea lui ....Journey

Postări Recomandate

La 27.04.2023 la 21:06, LadislauB a spus:

Am fost multumit de Sandero , ptr oras este o masina excelenta...doar consumul e destul de mare 

Iar la drum lung ...cu trei-patru persoane , "dixtractia" s-a terminat :))

Off-topic: Mie mi se pare decent consumul lui 0.9 in oras, adica Bucuresti. La orele la care circul in mod curent scot 7-7.5. In aglomeratie mai mult de 10 nu a avut niciodata. 

De asemenea nu mi s-a parut niciodata ca nu ma pot descurca la drum lung cu masina incarcata! Cred ca depinde mult de cum exploatezi motorul.

On-topic: Iti urez ca asteptarea sa fie cat mai scurta! Eu am asteptat mai putin de 2 luni si mi s-a parut mult!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Păi nu e o noutate, încă de la apariția HJD(12/2017-), funcția de calcul carburant consumat e scoasă din softul TdB-ului. Problema e că fără informație carburant consumat e mai greu să corelezi d

Așteptarea lui Journey a luat sfârșit  ! Am ridicat mașina azi dimineață. 

Pe autostrada

Posted Images

Desi initial mi s-a spus ca am de asteptat pana prin septembrie , ieri dealer-ul m-a anuntat ca masina vine deja pe 25 iulie !

Mai sunt colegi care au facut comenzi in aprilie ? Voi ce termen ati primit ??

Link spre post
  • 1 month later...

In urma cu cateva zile , m-am despartit de vechea masina care a mers la buyback

Pieton + mai am de asteptat o "vesnicie"...bucuria mea : nemarginita ! :))

P.S. Sa speram totusi ca dealerul a vb serios cu acel 25 iulie !

Link spre post
La 27.04.2023 la 19:42, LadislauB a spus:

Bine v-am gasit !

Asa cum spune si titlul ,am comandat astazi un Duster Journey cu tractiune 4X2 , motorizarea 1,3 tCE /130 cp

Dealerul mi-a  spus ca am de asteptat aprox 5 luni  , dar sunt obisnuit ; am mai avut experienta aceasta in urma cu sase ani cand am luat un Sandero Stepway

Am considerat ca trecerea la Duster este un pas inainte , o masina care mi-a placut mereu.

Pana vine masina , voi citi cu deosebit interes tot ce se va scrie pe forum despre aceasta motorizare

O seara frumoasa tuturor !

asa mi-au spus si mie...(Duster Journey cu tractiune 4X2 , motorizarea 1,5 diesel)5-6 luni , am dat acontul pe 26 mai si azi m-au sunat sa duc  masina la Rabla ca la sfarsitul lunii vine Dusterul ....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...