Sari la conținut

Ceas presiune ulei si temperatura?

Postări Recomandate

In primul rand salutare tuturor si un an nou mai bun pentru toata lumea :) 

Dupa cum scrie si in titlu sunt curios daca a montat cineva pe Duster ceas pentru indicarea presiunii de ulei si/sau pt indicarea temperaturii?.

Intreb acest lucru pentru ca doresc sa am aceste 2 ceasuri suplimentare in masina, si sunt sigur ca sunt si altii colegi care ar dorii acelasi lucru.

Asadar daca este cineva pe aici care are instalate aceste instrumente de masurat pe masina si doreste sa impartaseasca reteta si cu mine/noi asi fi foarte bucuros si dator cu o naveta de bere sau cico :P dupa caz.

Ma mai intereseaza si daca este cineva care poate sa imi monteze aceste chestii pe masina , si ce piese ar trebuii sa cumpar inafara de ceasuri.

Multumesc !

O seara faina tuturor!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Îmi cer scuze,posibil m-am exprimat greșit nu am vrut sa se înțeleagă că nu apreciez efortul cuiva care împărtășește câteva informații despre postul in cauză la asta făcea referire gluma mea, iar despre iar despre partea in care este cineva pe forum care montează chestii de genul nici nu se pune problema că să îmi lucreze cineva la mașină gratis,știu că totul este contra cost in general.. în viață 🙂

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...