Sari la conținut

1.3 tce 150cp edc - motorizare/consum/accesorii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un alt lucru legat de trepte : când vei merge în service, dacă mașina va trebui să fie urcată pe elevator, acel elevator va trebui să fie de un anumit tip. Pentru că practic brațul elevatorului trebui

1. cateva consumuri si viteze medii din istoricul meu: Oradea-Tg. Mures si retur: 6,4L/100km / 65,8km/h - cam o treime din drum e autostrada Oradea - Cluj Napoca si retur: 5,4L/100km / 53,1k

uite si consum pe autostrada (de fapt doar 90% a fost autostrada) traseu: Oradea - Venetia si retur

Posted Images

Da, mi-a venit deja de 3 săptămâni masina și sunt mulțumit de alegerea făcută! In 750 km (din care 260 extraurban) am scos un consum mixt de 7,8L/% (in condiții de mers și “la consum” și “sportiv”, scor ECO 62/100).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Revin cu noi informații despre consum.

365 km, in condiții de iarna. Circa 80 km in regim de autostrada (mers cu 140km/h). Vreo 200 km drumuri cu serpentine. Consum mediu 7l/% (punctaj ECO 64/100). Mentionez ca stilul de mers a fost unul mediu-sportiv (in sensul ca nu m-am reținut sa fac depășiri).

Concluzia? Un consum rezonabil/acceptabil dpmdv. 

5FEC5426-D7E6-4073-BC1C-F0333014BEE6.jpeg

Link spre post
La 17.02.2023 la 8:30, Mak a spus:

E ok pentru viteza medie obținută.Sunt curios pe autostrada pana la Agigea.Pe CC cu 140 km/h.Probabil 8 litri sau puțin peste.

Va consuma maxim 8,5%! 14% am atins pe autostrada doar la urcarea dealurilor (la coborâre scădea la 5%). De menționat ca masina are doar 1400km și nu are încă motorul așezat; după 3000km posibil sa mai scadă cu 0,5-1 L. De asemenea, nu am folosit DELOC modul ECO (de preferat sa se folosească după primii 3000km).

Voi mai reveni cu consumurile!

Link spre post

tin pariul. dupa 30k km cu 150 Cp 4x4 stiu ce zic:)

pune-o pe 140 pe automat si vezi cat iti arata ( pe drum drept, nu urcat si coborat).

oricum e irelevant - e SUV0ulet patratos deci cx -ul nu e pentru viteze mari,

masina e misto, totul ok, km faini!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...