Sari la conținut

Problema Folosire camere 360 și modul control tableta aftermarket

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am primit o tableta de la Roadanvi, iar dupa ce am pus-o pe modelul meu de Duster ( Dacia Duster 2018, blue dCi), nu stiu cum sa fac sa imi afiseze imaginile de pe camerele sistemului de 360 grade si nici modulul din spatele volanului nu functioneaza.

Stie cineva ce anume ar trebui facut pentru a putea folosi aceste functii>? Multumesc

Aveti aici linkul cu produsul.

https://www.alibaba.com/product-detail/Roadanvi-8-inch-for-Renault-Dacia_60735905745.html

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Înlocuirea unității Medianav gen3 sau gen4* cu care a fost livrată mașina, cu o unitate aftermarket duce la pierderea funcțiilor proprietare (ECO2Drive, 4x4info, camere 360). Schema menționată nu

Corect, atasat doua scheme doar ca exemplu.

Din pozele inițiale (a 3a) se vede că, chinezul, a pus firele de cameră pe cablajul adaptor al unitării after market dar comanda efectivă de comutare între camere se face via can, iar asta aftermarket

Posted Images

Buna ziua, revin cu un update legat de problema pe care o am cu sistemul de navigație android 10 de la firma Roadanvi. una din mufele mai late nu se potrivește in unitatea noua. Atașez foto pentru a înțelege mai bine. 
Ce funcții au cablurile din acea mufa? Dacă vor fi conectate la sistemul nou, vor fi disponibile camerele și utilizarea modulului de control de după volan? 
daca da, cum pot sa o adaptez pe noul sistem? 
Se pot alege anumite fire pe care sa le pun alte mufe mai mici și sa le bag in slotul pentru camera 360 aferent schemei ?

am Atașat și modelul stock de medianav pentru a avea o imagine mai clară a diferenței din latre cele doua mufe.
multumesc 

3F296343-B2A8-446A-9C8A-AF99A3FF96FC.jpeg

511BEF2C-0983-4C92-8400-719C4F3F19F0.jpeg

6E374DE3-DE55-45A1-8A1E-CAF5BA545B04.jpeg

36C756F4-95E0-4E8C-AB87-BC040B80F613.jpeg

19134A9C-BCD6-4259-8A32-F38313B46630.jpeg

FEC374B4-C791-49FB-A099-7E639D52EAA9.jpeg

Editat de mihhay
Link spre post

Înlocuirea unității Medianav gen3 sau gen4* cu care a fost livrată mașina, cu o unitate aftermarket duce la pierderea funcțiilor proprietare (ECO2Drive, 4x4info, camere 360).

Schema menționată nu are nicio treabă cu partea de camere 360 existentă pe mașină.

*

Link spre post

Din pozele inițiale (a 3a) se vede că, chinezul, a pus firele de cameră pe cablajul adaptor al unitării after market dar comanda efectivă de comutare între camere se face via can, iar asta aftermarket nu e capabilă să vorbească cu mașina corect... deci în continuare orice schemă e inutilă.

Mufa rămasă liberă(pozele 1 și 2) trebuia să intre într-o cutiuță, numită pompos canbus adapter, cutiuță care la tine lipsește ?

PS:

Există un anumit site specializat pe tuning Duster care a lucrat cu un chinez la o unitate aftermarket de 10 inch cu păstrarea funcției camere 360 - soluția fiind plug&play și nu mai stă nimeni să facă cercetare/dezvoltare.

Link spre post

Poti sa imi spui care e site ul specializat pe duster tuning ?

Iar pentru a putea folosi modulul de control al dusterului, din spatele volanului se poate face ceva?

Multumesc

Link spre post

Site-ul rimează cu duster și începe cu m - nu pot pune link.

Cutiuța (canbus adapter) pomenită mai sus, asta face preia joystickul original și, în versiunile mai evoluate, poate comunica cu mașina la un nivel primitiv.

Vrei să zici că ai primit acea unitate aftermarket fără toate accesoriile, că altfel nu se explică absența ei.

Link spre post

am inteles. unitatea mi-a fost trimisa gratuit pentru promovare, probabil de aceea nu au pus si canbus adapter ul respectiv. O sa le trimit mail sa vad ce spun si ei. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...