Sari la conținut

ceasuri de bord temperatura apa , presiune ulei


Postări Recomandate

am incercat sa schimb temperatura cu Renolink 1.87 si am facut mai  rau . acum imi apare eroare , stie cineva cum se configureaza TDB cu renolink .   1666637014_WhatsAppImage2021-11-14at20_31.46(2).thumb.jpeg.39f18b7863c114b39a1313c6854d6032.jpeg

WhatsApp Image 2021-11-14 at 20.31.46.jpeg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Ai deschis un alt topic in care ai intrebat daca stie cineva cum sau a montat cineva ceas temperatura motor pe duster 1.5 dci, ti s-a raspuns corect atunci ca:

 

Citat

”Se poate activa sa apara in tabloul de bord ca liniute, daca tabloul de bord are o anumita versiune de SW. Arata asa sau asa ”

Nu pe toate modelele de Duster (versiuni TdB) se poate afisa temperatura motor, apoi RenoLink foloseste baza de date DDT2000 program creat pentru inginerii de dezvoltare Renault iar unele lucruri nu se regasesc pe masinile de serie, sunt autoidenturi superioare, etc. (iar ca regula nu se fac modificari in campurile cu No Data). Acum depinde cat de ”departe” ai mers cu modificarile iti va lua mai putin sau mai mult timp sa ”remediezi”, practic trebuie revenit la configuratia initiala (destul de probabil ca nu ai nici back-up facut), sterse erorile, eventual reininitializat TdB-ul (se poate face mai usor cu CLiP sau derivatele sale), etc. Atasat cateva capturi spre exemplificare, poate si ceilalti colegi te vor ajuta.

TdB1.jpg

TdB2.png

TdB3.png

TdB4.png

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ok, nu stiu cat de departe am mers , sper ca nu , am intrat in Tdb pentru a reprograma afisajul . voi incerca din nou si voi posta. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inainte de orice modificare trebuie stiut daca se poate face, documentat, inteleasa bine procedura si mai ales efectele (este mai usor sa se previna decat sa se repare), etc., altfel se obtin doar erori, se pierde timpul, ...

Editat de Gil26
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...