Sari la conținut

Al doilea meu Duster

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 26
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Astazi am fost si am dat comanda pentru cel de-al doilea Duster al familiei. Se simtea de ceva vreme nevoia pentru o a doua masina, asa ca am asteptat facelift-ul pentru Duster si, du

Gata, azi am platit restul de bani si am primit si VIN-ul. Deocamdata a ramas ca pe data de 24 iese din fabrica, urmeaza saptamana viitoare sa vedem cand ajunge la dealer. Suma finala a fost de 2

Gata, azi am ridicat masina   Am mers dimineata si am facut CASCO si RCA la un prieten care e broker de asigurari (2682 lei CASCO full si 905 lei RCA cu decontare directa), dupa care am mer

Posted Images

Multumesc pentru sugestie, @ISZY56, era oricum in plan.

Acum 2 zile i-am pus cheder sub capota, sper sa nu mai intre atata praf cum am la celalalt Duster (am luat si pentru ala cheder, inca n-am apucat sa-l montez).

Am primit bandourile laterale, aparatorile de noroi, protectia pentru buza portbagajului si protectiile de plastic pentru praguri (multumesc, @PLANETARA), dar o sa montez deocamdata doar aparatorile de noroi. Restul chestiilor trebuie lipite si nu e vreme pentru asa ceva (trebuie minim 15-16 grade si dupa montarea bandourilor trebuie 24 de ore sa nu stropesc masina, lucru cam greu de facut acum). Am un prieten mecanic si are garaj incalzit, asa ca dupa sarbatori o sa merg intr-o sambata la el sa le montam si sa las masina pana luni dimineata, ca sa nu am probleme dupa aia cu bandourile.

Am luat si covorase de cauciuc cu margine inalta, dar din alta parte, ca PLANETARA nu avea (a primit la cateva zile dupa ce mi-am luat). Sunt dintr-un cauciuc mai moale decat cele originale de la precedentul Duster, dar se muleaza bine pe podea si acopera si tunelul median in spate. In fata, la sofer, parca acopera mai mult in partea din stanga si sunt mai adanci, intra mai mult sub pedale. O sa vad cum se comporta pe termen lung, dar deocamdata par OK.

Azi am facut inca o alimentare, ca s-a aprins becul cand a ajuns la ultima liniuta. Ciudat e ca am pus doar 37 de litri pana a sarit singura pompa, deci mai avea macar 10-11 litri in rezervor. Eu eram obisnuit ca mai pot merge 30-40 km cu diesel-ul cand se aprinde si alimentam cu 43-46 de litri cand era gol. Banuiesc ca o sa ma pot baza pe indicatorul de combustibil exact la fel ca si la precedentul Duster, adica mai deloc. Macar la ala aveam afisat numarul de litri consumati si stiam ca merge pana spre 44-45 l fara probleme. La asta nou trebuie sa stau sa calculez (consum mediu x kilometri parcursi / 100).

O sa mai urmaresc la viitoarele alimentari, sa vad daca-si revine (poate e doar problema de calibrare, acum la inceput).

Sarbatori fericite si linistite tuturor!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cand am luat.o de la dealer vineri, am alimentat cu 37 de litri dar nu a sarit pompa, pe bord mi-a aratat plin. Acum mai am o liniuta jumatate dar in ultimele 2 zile au scazut mult mai repede. Pe bord imi arata un consum de 5,3 l/100 si o autonomie de 170 km care este relativa. Ea scade din 10 in 10 km in functie probabil de modul de condus. De ex. azi la o  distanta parcursa de 56 km mi-a scazut cca 70 de km. Is curios maine daca mi se aprinde becul, desi daca as calcula dupa consumul din bord, la 561 km totali ar fi un consum de cca  30 l. Deci ar mai avea cam 7 litri din cei adaugati de mine plus ce a mai avut din fabricatie.

Drumuri bune tuturor si sarbatori fericite! :thumbsup:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...