Sari la conținut

probleme vopsea duster

Postări Recomandate

Salut , mai are cineva problema cu patarea vopselei in dreptul duzelor de lichid de parbriz ? Ca am spalat-o recent si vad ca mi-au lasat niste pete pe capota  exact cum arunca duzele pe parbriz. O fi lichidul de parbriz de vina sau pur si simplu e vopseaua cam proasta ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vopseaua originala, din fabrica, e buna, maimutele de la reprezentante nu sunt in stare sa revopseasca.

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de

azi am fost in service sa schimb un deflector aer care se afla in partea de los a radiatorului sa spart in urma unui inpact cu un ciine cu aceasta ocazie am observa o problema la aripa din spate sari

Posted Images

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de calitate, nu lasa urme, nu put a spirt de iti infunda narile si nici nu iti afecteaza vopseaua in zona duzelor.

Ti-o spun un patit si mi-a fost atrasa atentie de un baiat de la o spalatorie.

Editat de Kidu
Link spre post
  • 6 months later...

Buna ziua,

la Duster-ul meu am sesizat exfolieri ale vopselei sub barele de pe pavilion, in jurul suportilor. Exfolierea este langa toti cei 4 suporti. 

Cei de la Vocea Clientului au spus ca e din cauza factorilor externi.  Masina are 2 ani, tinuta in garaj, condusa de un batran pana la piata, nelasata murdara, :)) etc.

Mie mi se pare batjocura din partea lor. 

Atasez niste, poze; voi ce parere aveti?

poza plafon 1.jpg

poza plafon 2.jpg

poza plafon 3.jpg

Link spre post

Punctele astea sunt la toti 4 stalpii aia sau cum s-or numi ce sustin barele.  Sunt aparute in zone simetrice, nu si in alte zone ale plafonului. 

Asta stiu ca e slab lacul, dar masina are garantie. Ma voi adresa OPC-ului.

Link spre post

Colegii cu Duster PH2, va rog sa va uitati la masinile voastre, s-ar putea sa aveti si voi acele puncte pe plafon.  Eu am mai vazut la 2 Dustere, unul fabricatie 2014 bleumarin la firma unde lucrez, altul 2015 negru ca al meu :))

Intre timp am primit raspuns pe mail de la Vocea Clientului, am facut sesizare online la ANPC :D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...