Sari la conținut

probleme vopsea duster

Postări Recomandate

Varianta de vopsea Alba la Duster este vopsea nemetalizata... Desi eu vroiam sa iau tot pe alb, am fost sfatuit ca mai bine imi aleg una metalizata pentru ca este mai rezistenta. Din cate vad mai sus, intradevar teoria se confirma... De vopsea se plang doar cei pe alb.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vopseaua originala, din fabrica, e buna, maimutele de la reprezentante nu sunt in stare sa revopseasca.

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de

azi am fost in service sa schimb un deflector aer care se afla in partea de los a radiatorului sa spart in urma unui inpact cu un ciine cu aceasta ocazie am observa o problema la aripa din spate sari

Posted Images

Exista probleme si la Gris Platine, am vazut pe un forum din Franta sau Germania, deci nu sunt scutite nici cele metalizate. Oricum problema este la vopsire , nu vopseaua.

Pana acum avem probleme semnalate pt:

22-11-2011 culoare alba

10-05-2011, culoare ALB

Link spre post

azi am bagat masina in service pentru vopsirea aripelor. joi au zis ca este gata pina atunci merg cu un A6 4x4 din 2002

Va fi bine.

Un pont: cand preiei masina sa verifici foarte atent bancheta (la mine am gasit pete de la vopsea si mi-au curatat-o). In general uita-te foarte atent la elementele adiacente zonei vopsite! Orice detaliu care nu este intocmit corect semnaleaza-l atunci, inainte de a semna procesul de primire.

Link spre post
  • 1 year later...

Si la mine umflaturi la o aripa spate deasupra rotii..voi merge prin august la revizie si voi vedea atunci ce si cum.

Brun cajou 2010.

Sari pe ei ca ai garantie la caroserie pana in 2016!

Ar fi bine sa nu astepti pana in August... tot ce-i rugina, evolueaza repede si... e pacat de masina ta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...