Sari la conținut

DIY montaj senzori de parcare

Postări Recomandate

daca vrea cineva din arad sau timisoara eventual oradea (cu conditia sa vina la arad cu masina) sa-si monteze senzori de parcare pe Duster, pot sa ajut, adica pot sa montez eu si tot odata as putea realiza un tutorial complet cu poze pentru cine vrea in viitor.

am senzori pe stoc (in 6 culori), daca va intereseaza dati un mesaj privat.

ar fi un tutorial fain si folositor!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 years later...

Postarea e din 2012 :)
Atentie ca despre vanzari si servicii se vorbeste la "Bursa" :) aici doar feedback si sfaturi despre montaj.

Daca tot suntem la capitolul asta, vreau sa dau un feedback despre niste senzori de parcare primiti cadou... ca sunt NASPA RAU (cu toate ca aveau review-uri foarte bune).

Erau de la eMag (la vremea respectiva erau redusi la cca 50-60 lei, acuma vad ca sunt cu "stoc epuizat") insa daca mai dati peste ei undeva... feriti-va :)

Au mers OK cca 2-3 saptamanni (desi au intarziere foarte mare la raportarea obstacolului, trebuie sa dai cu spatele foaaarte incet) insa acum i-am oprit pentru ca bazaie non-stop.

Am comandat altii, ceva mai scumpi, sper sa fie mai OK - dupa concediu o sa incerc sa inlocuiesc senzorii si unitatea centrala. Cand voi face asta o sa pun si ceva poze aici cu chestiile esentiale (legatura la lampa de mers inapoi, etc) si o sa revin cu feedback - poate o sa ajute si pe altii

Capture3.thumb.PNG.1a983c574d851128f308eeb6154aa0de.PNG.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...